Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Sofee Lab - Sofee and the gang

Praha 7, Jana Zajíce 167/36, 17000

zpět na výpis
Tip
 
Sofee Lab - Sofee and the gang

Sofee Lab je prezentační prostor Sofee and the gang - výrobce výjimečné kávy Sofee.

Kategorie: gastro|gastro prodejny, kavárny, ostatní

Sofee je výběrová káva v lahvičce, kterou si můžeš dát kdykoliv a kdekoliv. Je bez konzervantů a jiných přidaných látek, obsahuju jen filtrovanou vodu a výběrovou kávu.

Znáte to, ráno vstanete špatnou nohou, nestihnete snídani, venku je počasí tak akorát na to, vrátit se zpátky do postele, ujede vám tramvaj a nakonec stejně dorazíte do práce pozdě, zmoklí a ideálně ještě zjistíte, že jste zapomněli doma peněženku a všechny doklady. Co teď?

Někdo si v takové situaci může jít pobrečet, jiný si svou špatnou náladu vybije na kolegovi, co jde zrovna náhodou kolem a dalšímu ta špatná nálada zase může vydržet celý den a nemusí to odnést jen jeden kolega!

No ale ti, které už život naučil, ví, že nejlepší na tohle všechno je pořádně dobrý kafe! Takže v tomto případě by Sofee nezachráňuje jenom váš život, ale taky dost možná život kolegy a kolemjdoucích!

Jana Zajíce 167/36
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: