Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

The Artisan

Praha, V Celnici 1028/8, 11000

zpět na výpis
Tip
The Artisan

Koncept založený na poctivé kuchyni, surovinách od regionálních dodavatelů, čerstvosti, udržitelnosti a otevřenosti.

Telefon:222 881 212
Kategorie: gastro|restaurace

The Artisan je nová restaurace v centru Prahy zaměřená na moderní českou kuchyni nabízející poctivé a kvalitní jídlo. Stálou nabídku i týdenní menu připravuje šéfkuchař David Rejhon se svým týmem z kvalitních surovin pocházejících téměř výhradně ne více než 200 km od Prahy, případně vypěstovaných přímo u nás v unikátním kultivátoru na výhonky a bylinky. Volba lokálních farmářů a dodavatelů surovin odráží zejména sezónnost a kvalitu.

 „Naše dodavatele si pečlivě vybírám, často jde o dlouhodobou spolupráci s lidmi, které dobře znám a důvěřuji jim. Odebíráme převážně suroviny, které pochází z našeho regionu, což zaručuje čerstvost, rozmanitost a samozřejmě nenáročnost pro životní prostředí." 

- David Rejhon, Executive Chef

Kombinace autentického menu, odpovědného přístupu a uvolněné atmosféry s interaktivním servisem dělá z naší restaurace ideální místo pro pracovní oběd, romantickou večeři, rodinný nedělní brunch i oslavu speciálních příležitostí.

Otevřeno pondělí až neděle 12:00 - 23:00

V Celnici 1028/8
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: