Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

GILDA – Pintxos & Tapas

Praha 3, Náměstí Jiřího z Poděbrad 1659/10, 13000

zpět na výpis
 
GILDA – Pintxos & Tapas

Koncept Gilda se zaměřuje na kuchyni severního Španělska, a to konkrétně pokrmy pod názvem PINTXOS.

Telefon:739 093 917
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

GILDA je název nového gastro-projektu na populárním pražském náměstí Jiřího z Poděbrad. Jedná se o koncept, který se zaměřuje na kuchyni severního Španělska, a to konkrétně pokrmy pod názvem PINTXOS, které se vyznačují různými kombinacemi delikátních jednohubek podávaných na bílé bagetě a propíchnuté špejlí. Veškeré jednohubky jsou unikátní díky pečlivě vybraným španělským ingrediencím jako například paprika padrón s iberskou šunkou Jamón ibérico. Hosté si mohou všechny pokrmy prohlédnout přímo vystavené na baru a vybrat si podle svých chutí a preferencí. Součástí nabídky jsou též tapas, široký výběr španělských vín po sklence a své si najdou i milovníci točeného piva nebo ginů.

Naším cílem bylo vytvořit místo, kde se budou lidé rádi scházet v příjemném, odlehčeném a neformálním prostředí nad dobrým jídlem a vínem a tím přenést kousek gastronomického srdce ze severního Španělska přímo do Vinohrad.

Otevřeno pondělí až neděle 9:00 - 22:00.

Náměstí Jiřího z Poděbrad 1659/10
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: