Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Rattanakosin thai restaurant

Praha, Štefánikova 18/25, 150 00

zpět na výpis
 
Rattanakosin thai restaurant

Autentická thajská kuchyně v podání šéfkuchaře Phakhina Kosina.

Telefon:606 571 816
Kategorie: gastro|restaurace

Thajská restaurace “Rattanakosin” se nachází v paláci Austria ve Štefánikově ulici pouhých 200 metrů od nákupního centra Anděl a stanice metra a nedaleko Kinského zahrady. Restaurace je umístěna v podzemním podlaží ve stylu kamené vinárny s příjemnou teplotou v letních dnech. V zimě se zde můžete zahřát u velkého krbu.

Restaurace nabízí tradiční pokrmy thajské kuchyně v kombinaci s moderní a atraktivní gastronomií. Někomu vyhovují jemnější chutě, jiní preferují ostrost. Právě pro takové je ideální naše thajská kuchyně. která si dokáže získat své příznivce. Thajská kuchyně má mnoho podob. Můžete si pochutnat na thajském kari, dopřát si velmi pálivé nudle s mořskými plody, ale klidně také vyzkoušet tradiční polévku. Recepty této země jsou velice pestré, chuťově výrazné a zároveň svěží.

Odborně proškolený personál vám rád poradí při výběru specialit.

Thajsko je proslulé svou báječnou rozmanitou kuchyní. Proto pokrmy pro vás připravuje thajský šéfkuchař Phakhin Kosin a spolu s celým týmem se bude snažit vyhovět vaším přáním.

Své místo si u nás najdou jak milovníci piva a dobrého jídla, tak rodiny s malými dětmi.

Štefánikova 18/25
Praha, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: