Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Osada

Praha, Osadní 35, 17000

zpět na výpis
 
Osada

V pražských Holešovicích najdete originální podnik Osada, za kterým stojí tým špičkových baristů Ambiente.

Telefon:777 509 973
Kategorie: gastro|kavárny

Holešovická kavárna Osada je místem pro všechny milovníky výběrové kávy. A také místem setkání baristů a baristek. Právě tady se můžete spolehnout, že vás obsluhuje člověk na svém místě. A že espresso, které držíte v ruce, bude chutnat přesně tak, jak by mělo. A ještě mnohem lépe. Samotný koncept se zrodil v hlavě Ondry Štökla (hlavního baristy Ambiente) a jeho kolegů. Jejich cílem bylo vytvořit místo, kde budou mít špičkoví profíci prostor předvést zákazníkům svou představu o práci se špičkovou surovinou. Osada chce být příjemným prostorem, který přívětivou formou prezentuje zajímavé kávy a další špičkové produkty. V Osadě si můžete dát i skvělá naturální vína, nebesky chutnající sypané čaje nebo výtečný oběd. Název podniku symbolizuje setkání a sdílení – hosté si tu sdělují své každodenní zážitky a prožívají je pospolu.

Osadní 35
Praha, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: