Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Salátovna U Slepé mrkvičky

Praha 7, Milady Horákové 600/38,

zpět na výpis
 
Salátovna U Slepé mrkvičky

Jedná se o rychlé občerstvení, které nabízí nejkvalitnější a nejzdravější suroviny na Letné.

Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Po 14 letech od otevření oblíbené Creperie U Slepé kočičky přicházíme s dalším projektem – Salátovnou! Díky těmto zkušenostem na Letné si dovolujeme tvrdit, že zdejší lidi známe a chceme Vám nabídnout něco, co tady chybí.

V dnešní uspěchané době nemá řada z nás čas posedět u jídla v restauraci, a proto často vyhledáváme různá rychlá občerstvení. Ale věřte nám, že i ta mohou být zdravá, chutná a kvalitní!

Rádi bychom Vám vyšli vstříc co nejvíce, a tak si můžete saláty z čerstvých ingrediencí sestavit sami podle své chuti, nebo zvolit některý z našich sezónních receptů. Nabídneme Vám i široký výběr ovocných smoothies a freshů, polévek, wrapů a mnoho dalších veganských, vegetariánských i masových pokrmů.

Tak přijďte ochutnat!

Milady Horákové 600/38
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: