Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Restaurace Gaston

Praha 7, U Trojského zámku 120/3,

zpět na výpis
 
Restaurace Gaston

Restaurace v Zoologické zahradě s pestrou nabídkou salátů, pečených, dušených a grilovaných mas včetně ryb a mořských plodů.

Kategorie: gastro|restaurace

Restauraci Gaston po rekonstrukci nepoznáte. Její plocha se významně zvětšila, součástí je také cukrárna a gril. Od počátku jsme řešili, kterým směrem se v přípravě jídel vydat, jaký stravovací koncept vybrat. O pomoc jsme požádali i přední české odborníky v oboru gastronomie, např. pány Ondřeje Slaninu a Jana Horkého, který je mimo jiné držitelem titulu Kuchař roku České republiky 2017/18.   
Nakonec byl vybrán koncept zaměřený na pestrou nabídku salátů, pečených, dušených a grilovaných mas včetně ryb a mořských plodů. Jídelní lístek nezapomíná ani na vegetariány a vegany ani na bezlepkové pokrmy.

Naši kuchaři se budou inspirovat převážně recepty z jihoevropských a přímořských států, jako je Chorvatsko, Itálie, Španělsko, Řecko, ale i Turecko nebo Tunisko. Restaurace by měla reflektovat zdravější a modernější životní styl, naopak zde chceme omezit nezdravé smažení a uzeniny.

Cukrárna nabídne jak klasické dezerty, tak moderní dezerty, nebudou chybět fresh juice, oblíbené ovocné smoothie a samozřejmě zmrzlina.

Na grilu naleznete ryby a mořské plody, pochoutky z hovězího a drůbežího masa, ale i zeleniny a sýry.

Přijďte se podívat a ochutnat. Gaston se na Vás těší.

U Trojského zámku 120/3
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: