Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kofárna Café

Praha 5, Zborovská 60,

zpět na výpis
 
Kofárna Café

Máte-li chuť se v průběhu dne alespoň na chvíli zastavit, přijďte k nám.

Telefon:737 454 962
Kategorie: gastro|kavárny

Právě pro Vás jsme stvořili tuto kavárnu a upražili naši kávu. V jakoukoliv denní dobu u nás najdete něco dobrého a můžete se seznámit s námi a trošku nahlédnout do světa výběrové kávy, který máme tak rádi. 
Svět výběrové kávy a rozmanitost jejích chutí jsme začali poznávat zhruba v roce 2012. Byla to láska na první ochutnání a tak jsme v roce 2014 založili vlastní pražírnu, zaměřenou na kvalitní a především výberovou kávu. Od začátku jsme toužili také po vlastní kavárně, kde by náš produkt dosáhl svého významu, tedy skončil v šálku spokojeného kávomilce. Ano, chceme, aby naše přinášela radost, aby byla momentem klidu uprostřed uspěchaného dne, aby byla prostředkem ke vzniku vyjímečných myšlenek a u zrodu krásných nápadů. Rádi bychom, aby naše káva a naše kavárna byly takovým místem i pro vás.

Zborovská 60
Praha 5
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: