Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Dinner in the Sky

Praha 2, Polská 1a, 12000

zpět na výpis
Tip
 
Dinner in the Sky

Myšlenkou a konceptem Dinner in the Sky je nabídnout nezapomenutelné kulinářské zážitky.

Telefon:228880835
Kategorie: gastro|restaurace

Nezapomenutelné kulinářské zážitky, spolu s exkluzivní atmosférou, úchvatnými výhledy na město a kuchyní od špičkových kuchařů ve výšce až 50 metrů nad zemí.

Tato akce se uskuteční v centru Prahy, kde bude stůl s 22 hosty za pomoci jeřábu vyzdvižen do výšky. Ze středu stolu Vám, Vašim nejbližším a přátelům bude hostující šéfkuchař se svým týmem servírovat jejich jedinečná jídla. Opravdu nezapomenutelný kulinářský zážitek!

Této akce se budou účastnit různí špičkoví šéfkuchaři, kteří Vám budou osobně během večeře v 50 metrech představovat a servírovat svá menu.

Tato exkluzivní atmostéra s neobyčeným jídlem a přímým kontaktem s těmito šéfkuchaři vytvoří nezapomenutelný dojem a dechberoucí vzpomínky obyvatelům a návštěvníkům Prahy.

Polská 1a
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: