Večeře v oblacích v sobě spojuje fine diningovou restauraci s vyhlídkou z výšky 40 metrů.
Nezapomenutelný kulinářský zážitek spolu s exkluzivní atmosférou, úchvatnými výhledy, kuchyně od špičkových kuchařů, a to vše ve výšce až 50 metrů nad zemí. Stůl s 22 hosty je za pomoci jeřábu vyzdvižen do výšin. Ze středu stolu Vám, Vašim nejbližším a přátelům servíruje šéfkuchař se svým týmem jedinečná jídla.
Nezapomenutelný kulinářský zážitek spolu s exkluzivní atmosférou, úchvatnými výhledy, kuchyně od špičkových kuchařů, a to vše ve výšce až 50 metrů nad zemí. Stůl s 22 hosty je za pomoci jeřábu vyzdvižen do výšin. Ze středu stolu Vám, Vašim nejbližším a přátelům servíruje šéfkuchař se svým týmem jedinečná jídla.
Šéfkuchař 2025 Peter Slačka
Začal už ve čtrnácti, když si přivydělával v gyrosovém stánku kamarádovy rodiny u Ekonomické univerzity v Bratislavě. S každou pochvalou, kterou tehdy dostával, v něm sílilo přesvědčení, že našel své místo na světě. „Tam jsem pochopil, že chci být šéfkuchařem. Ta práce si mě prostě vybrala sama,“ vzpomíná Peter Slačka.
Ve šestadvaceti odjel na zkušenou do Austrálie. Tam už to tak růžové nebylo – do práce chodil s obavami, a v přísně hierarchické kuchyni, kde mu často dávali najevo, že pochází z „neznámé země“, si párkrát i poplakal. Jeho odhodlání zůstat u gastronomie to ale nijak nezlomilo.
Dnes patří mezi špičku slovenské kulinářské scény.
Praha 2, 12000
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.