Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Zanzi Bar Praha

Praha 2, Anglická 42/7,

zpět na výpis
 
Zanzi Bar Praha

Bar, kde se vždycky dobře napijete a pobavíte.

Telefon:606 134 900
Kategorie: gastro|bary a pivnice

Myšlenka založit Zanzibar vznikla těsně po sametové revoluci v hlavách 5ti, tehdy mladíků, z Kladna, kteří již měli ochranou známku Zanzibar a dováželi pod touto známkou produkty francouzské značky Monin. Roku 1995 otevřeli první Zanzibar v Kladně, na náměstí starosty Pavla 331 a rok po té druhý, v Praze na Malé Straně. Zanzibar byl tedy jedním z prvních pražských cocktailbarů a, navštěvován Pražskou smetánkou i galerkou, neodmyslitelně vstoupil do historie Pražské klubové scény, i rozvoje barmanského řemesla v zemích Koruny České. Vychoval bezpočet špičkových barmanů a vytvořil kolem sebe auru přátelské atmosféry, nezapomenutelných párty a špičkového servisu.

Shodou šťastných i nešťastných okolností však Malou Stranu v roce 2013 přerostl a opustil.

V roce 2015 se pro Vás znovu otvírá na adrese Anglická 47/7 (333). Se sebedůvěrou sobě vlastní Vám nabízí vyšší kvalitu a osobitější prostředí než kdy dříve. S sebou si na novou adresu přináší nadšení pro barmanské řemeslo a nezapomenutelnou atmosféru Zanzibaru.

Otevírací doba
Po    18ºº    -    4ºº
Út    18ºº    -    4ºº
St    18ºº    -    4ºº
Čt    18ºº    -    4ºº
Pa    18ºº    -    4ºº
So    18ºº    -    4ºº
Ne    18ºº    -    4ºº

Anglická 42/7
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: