Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
května

Svátek růžových vín

Svatováclavská vinice

zpět na výpis akcí
 

Svátek růžových vín, největší ochutnávka moravských a českých růžových vín pod širým nebem.

Datum:01. 05. 18
Cena:200 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: gastro|ostatní

Romantika, fantastický výhled na starou Prahu a více než 100 skvělých růžových vín z 33 moravských a českých vinařství vás čekají na svazích nejstarší pražské Svatováclavské vinice a v přilehlé Villa Richter na Pražském hradě. Svátek růžových vín se stal již tradičním zahájením růžové sezony. 

Letos nově budou vinaři vzorky rozlévat oproti platbě pomocí dobíjecích digitálních náramků, které budou součástí 200kč vstupného, stejně tak jako degustační sklenice a katalog s mapkou. Díky náramkům se vstup do areálu i nalévání vzorků urychlí, a předejde se tak frontám. Zároveň budeme mít přehled o počtu lidí v areálu a bude možné jej regulovat, aby nedošlo k překročení kapacity.

Svatováclavská vinice
Tel: 257 219 079
Staré zámecké schody 251/6
Praha 1, 118 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: