Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
prosince

Veggie Vánoce 2016

Mánes

zpět na výpis akcí
 

Celá galerie, multifunkční sál, prostory lounge baru a restaurace Mánes včetně venkovních teras budou patřit veganství - tak se těšte! 

Datum:11. 12. 16
Čas:11:00 - 21:00
Kategorie: gastro|ostatní

I tento rok vás srdečně zveme na největší veggie vánoční akci Veggie Vánoce 2016.

A protože jsme přemýšleli, kde se tento rok sejít, abychom zůstali u řeky a Veggie Náplavky, připravili jsme pro vás Vánoce na jednom z nejkrásnějších míst Prahy: v Mánesu.

I tento rok budete s námi společně ochutnávat to nejlepší z české vegan gastronomie a k tomu budete moci nakoupit na největších vánočních veggie trzích zdravé a ke zvířatům a planetě ohleduplné vánoční dárky. 

Inspirovat vás budou foodshows - speciálně zaměřené na vánoční a zimní vegan stravu a životní styl, workshopy, zajímaví hosté, DJ's. Připraven bude program pro děti i tvořivé dospělé - protože vánoční dárky nemusíte jen kupovat :) 

Společně se zkrátka budeme těšit a připravovat na Vánoce a pokud je neslavíte - určitě zažijete inspirativní veggie den v příjemné atmosféře. 

Na celý víkend připravujeme zajímavé veggie překvapení - sledujte nás. 

 

Mánes
Tel: +420 730 150 772
Masarykovo nábřeží 250/1
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: