Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
října

Chilli Fest

Food Event

zpět na výpis akcí
 

Přehlídka gastronomie za použití pálivých ingrediencí a dochucovadel a soutěž pěstitelů chilli.

Datum:01. 10. 16
Cena:50 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: gastro|festivaly

Dne 1.10. se na Smíchovské náplavce uskuteční první ročník nejpálivějšího festivalu s názvem Chilli fest. Festival vás zavede do světa více či méně pálivých pokrmů a taky tradičních směsí koření, které se používají v jednotlivých zemích či regionech. Víte jak chutná koření berber, dukkach, harisa, gomasio, khmeli suneli,garam masala nebo adobo? Ochutnáte pokrmy, kde se tyto směsi po staletí používají. Představíme vám vaření s různými druhy papriček, od klasické maďarské papriky, přes feferonky, jalapeno, peri peri, habanero, tabasco, ancho až po třeba jednu z nejpálivější jolokii. Součástí festivalu bude i trh s pálivými omáčkami, kořením a bylinkami. Nebude chybět ani soutěž pěstitelů chilli papriček a Tabasco soutěž v jejich pojídání. Ostré chutě budou kombinovány s těmi nejkvalitnějšími čokoládami a sladkostmi. Každý, kdo přijde celý v červeném, dostane malý dárek a slevu na chilli burger. 

Food Event
Tel: 776 312 538
Hořejší nábřeží
Praha 5
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: