Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
června

Pop-up Šnek

Prostor UM

zpět na výpis akcí
 

Přijďte na večeři, na které servírujeme šest menších chodů a která vám nezabere více než 45 minut.

Datum:19. 06. 25
Cena:825 Kč
Čas:18:00 - 21:30
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace, kurzy vaření

Pop-up Šnek to je dynamický servis, uvolněná atmosféra a česká klasika bez příkras.

Zažijte atmosféru snack baru se skvělým jídlem. Přijďte na večeři, na které servírujeme šest menších chodů a která vám nezabere více než 45 minut. Po celou dobu budete stát u kuchyňského pultu, abyste kuchařům viděli rovnou pod ruce. 

Jednotlivé chody zatím neprozradíme, ale budou připraveny ze sezónních surovin a těšit se můžete především na tradiční, jednoduchá a nostalgická jídla z české kuchyně. V ceně menu je sklenička vína, piva nebo nealka. Úprava s ohledem na intolerance a vegetariánská verze nebude možná.

Jídlo vymysleli a připraví kuchaři Jiří Horák, František Skopec a Alžběta Zemanová

Jiří Horák
je kreativní šéfkuchař Ambiente sídlí v Umu, kde ve své laboratoři rozvíjí nové nápady, (znovu)objevuje recepty a s pokorou sobě vlastní sdílí své kulinářské vášně s profesionály i veřejností. Pokud má chvíli volna, nejspíš připravuje vyladěné langoše nebo tacos na různé pop-upové projekty. 

František Skopec 
je kreativní šéfkuchař Ambiente, má na starost rozvoj nových konceptů v Ambiente a vzdělávání kuchařů a veřejnosti.

Alžběta Zemanová, která působila třeba v ZE MĚ projektu, Štanglu a nyní v Goodloku.

Prostor UM
Tel: +420 221 105 221
Národní 28
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: