Originální koncept párování naopak – různé druhy Místních piv a k nim unikátní sedmichodové degustační menu.
Závěr února bude patřit Kohoutímu pexesu, sedmichodové degustační večeři s pivním párováním. Jednotlivá piva vybral vrchní sládek pivovaru Dva kohouti, k nimž kreativní šéfkuchaři Ambiente Tomáš Valkovič a Jiří Horák napárují své pokrmy. Hosté akce, která se uskuteční 25. února 2025 ve Dvou kohoutech, se mohou těšit na netradičně pojatý fine dining a nečekaná chuťová spojení.
Kohoutí pexeso, jež se bude konat již potřetí, představuje opačný přístup k párování, než jaký je obvykle běžný. Zde se totiž vše točí okolo piva, respektive různých piv, která pro tuto příležitost vybral sládek Lukáš Tomsa. Ve Dvou kohoutech si nechávají jeden sud od každého speciálu, které se zde uvaří. Zásoby pak projdou užším výběrem a z nich vzejde sedm finálních piv, k nimž následně kreativní šéfkuchaři Ambiente Tomáš Valkovič a Jiří Horák napárují své pokrmy.
„Připravované sedmichodové menu v sobě spojuje punkovou drzost s elegancí fine diningu. Hosty čeká originální párování, které je vtáhne do světa inovativního vaření a pivovarnictví. Zkrátka je čeká zážitek pro všechny smysly,“ láká Lukáš Tomsa.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.






