Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Největší přehlídka craftových pivovarů v republice: Prague Beer Fest 2024

doporučujeme | 5. 4. 2024

Svátek moderního piva Prague Beer Fest 2024 otevře své brány v pátek 12. a v sobotu 13. dubna 2024 v Holešovické tržnici. Na místě můžete ochutnat produkci více než 50 pivovarů. Vstupenky jsou již v prodeji – včetně degustační sklenky navržené speciálně pro letošní ročník.

Více info: 
www.pbfest.cz
Vstupenky: www.tickets.nfctron.com

 

PRAGUE BEER FEST 2024

Holešovická tržnice

12.04. - 13.04.

Festival nabitý zvučnými jmény přivítá 50 pivovarů, z toho více než třicet ze zahraničí. Dorazí například pivovarníci z USA, Velké Británie, Dánska, představí se i kompletní polská špička a další. Samozřejmě zvučné značky domácí craftové scény nebudou chybět.

Program zahrnuje i degustace vedené předními odborníky, kalorie si budou moci návštěvníci doplnit v zajímavé moderní street food sekci.


Pivní svět se rozvíjí obrovskou rychlostí, objevují se nové styly, nové chutě. Přijďte na 6. ročník Prague Beer Festu ochutnat moderní pivo a porovnat domácí pivní tradici s novými trendy ve světě.

Na e-shopu festivalu (viz QR kód níže) je možné zakoupit jednodenní lístek (pátek nebo sobota), nebo výhodný vstup na oba dva dny. Zahrnuje degustační skleničku, navrženou speciálně pro tento ročník, o skleničnky z minulých let je mezi sběrateli velký zájem. Udělejte si volno a navštivte pivní festival, jaký je u nás jen jednou za rok. Vítejte v pestrém světě craftového piva. 

Prague Beer Fest 2024

Kdy: pátek 12. dubna a sobota 13. dubna 2024
Kde: Pražská tržnice, Bubenské nábř. 306, hala 13
Více info: www.pbfest.cz
Vstupenky: www.tickets.nfctron.com

 

PRAGUE BEER FEST 2024

Holešovická tržnice

12.04. - 13.04.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!