Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
dubna

PRAGUE BEER FEST 2024

Holešovická tržnice

zpět na výpis akcí
 

Vážení přátelé řemeslného piva z domova i ze zahraničí, zveme vás na další, už šestý ročník PRAŽSKÉHO FESTIVALU PIVA.

Začátek:12. 04. 24
Konec:13. 04. 24
Čas:12:00 - 23:59
Kategorie: zábava| gastro|bary a pivnice, občerstvení, restaurace, festivaly

Je pro nás velkou ctí představit produkci domácích i zahraničních řemeslných pivovarů v hlavním městě země, která dala světu ležák!

Festival uvítá hosty z cca 50 pivovarů, zhruba polovina bude ze zahraničí (z Evropy i z USA). Významní zahraniční hosté, špičkoví domácí sládci, pestrá nabídka workshopů, přednášek a degustací.

Festival bude stejně jako předchozí ročník plně bezotovostní. Připravujeme i několik významných novinek, rozsáhlejší gastro sekci, doprovodvé akce ve známých pivních barech po celé Praze.

A to nejdůležitější? Termín? Sejdeme se ve dnech 12. a 13. dubna 2024 (pátek a sobota) v areálu Holešovické tržnice v Praze v hale 13 a v přilehlém okolí. Otevíráme vždy ve 12 hodin a končíme o půlnoci.

Pojďme společně oslavit craftová piva!

Holešovická tržnice
Tel: 220 800 592
Bubenské nábřeží 306/13
Praha 7, 170 04
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: