Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Let z Prahy na Havaj za 300 Kč

advertorial | 11. 3. 2024

Nejšílenější zážitkové místo v Praze právě otevřelo, vytáhne vás z nudné každodennosti na Havaj během jedné vteřiny, kde si můžete zhlédnout svůj nejoblíbenější film.

►►► www.sunsetcinema.cz

 

Sunset Cinema

Plážové párty kino. Havajská sezóna v kině zahájena....

Vstup do kina, který vypadá jako letiště, takže dostanete palubní lístek a vyfotíte se při letu, ale hlavní je to, co se skrývá za dveřmi – promítací sál s opravdovým pískem, palmy, hudba a fotozóny.

Můžete si také udělat nezapomenutelné dočasné tetování a to je v ceně!

K dispozici je 100 měkkých sedacích pytlů pro sledování oblíbených filmů, jako je například Zkus mě rozesmát, Mamma Mia, Ďábel nosí Pradu nebo Interstellar. Filmy se promítají v českém i anglickém dabingu a o víkendech jsou ráno animované pohádky s českým dabingem. 



Z baru si můžete objednat přes QR kód na svém stole a obsluha vám objednávku donese.

V menu naleznete různé dobroty, jako je například tacos, grilovaný ananas a tři druhy popcornů (slaný, karamelový a šunka & sýr) ve dvou velikostech. K pití nabízíme různé nealkoholické limonády s ovocnými příchutěmi nebo alkoholické koktejly například Sex on the Beach nebo Piňa Colada.

Pokud chcete návštěvu do plážového kina darovat, můžete zakoupit dárkový poukaz v jakékoliv hodnotě, za který si poté obdarovaný může zakoupit vstupenky na kterýkoliv promítací den, nebo je zde možnost si celé plážové kino pronajmout jen pro sebe na rande nebo na soukromou akci.

Po-St je cena za vstupenku 280 Kč a Čt-Ne je cena 310 Kč.

Kino je otevřeno pouze do 5. května, tak nepropásněte svou šanci.

Program kina ► ZDE

Vstupenky ► ZDE

 

Sunset Cinema

Plážové párty kino. Havajská sezóna v kině zahájena....

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!