Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

SOUTĚŽ: Pochutnejte si zdarma na 3chodovém menu v Chateau Ctěnice

doporučujeme | 4. 3. 2024

Restaurace Chateau Ctěnice se nachází přímo v Pytloun Chateau Hotelu ve Ctěnicích. Vyrazit sem můžete na rodinný oběd i na romantickou večeři. Specializují se na špičkovou českou a mezinárodní kuchyni v moderním pojetí. Zážitek můžete mít navíc úplně grátis, stačí odpovědět na jednu otázku a mít štěstí v naší soutěži.

kopie_souboru_dsc_2871_kopie.jpg

 

Restaurace Chateau Ctěnice

V restauraci Pytloun Hotelu Chateau Ctěnice připravujeme špičkovou českou a...

Restauraci Chateau Ctěnice najdete na severovýchodní hranici Prahy v Zámeckém areálu Ctěnice. Hned při příchodu vám do oka padnou cihlové klenuté stropy, hrubý štuk a podlaha z těžké dlažby. To vše propůjčuje interiéru autentický vzhled.

V restauraci můžete ochutnat českou i mezinárodní kuchyni v moderním pojetí. Čerstvé suroviny od lokálních dodavatelů jsou samozřejmostí. Šéfkuchařem restaurace je stejný muž, který vede i restauraci Talíř na Václavském náměstí.





SOUTĚŽ o voucher do restaurace Chateau Ctěnice

V soutěži můžete vyhrát 1 voucher pro 2 osoby na 3chodové menu vč. jednoho nápoje/osoba v restauraci Chateau Ctěnice. Soutěž se koná od 28. 2. 2024 do 6. 3. 2024 včetně.

Stačí odpovědět správně na otázku níže (nápovědu najdete na webu https://www.restauracechateauctenice.cz) a zanechat svůj email, pomocí kterého budeme kontaktovat vylosovaného výherce. Každý uživatel smí zadat svůj email pouze jednou – díky. 

P.S. Pokud se vám formulář níže zobrazuje špatně, můžete si ho otevřít i ZDE.

 

Restaurace Chateau Ctěnice

V restauraci Pytloun Hotelu Chateau Ctěnice připravujeme špičkovou českou a...

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!