Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

♡ Valentýn v oblacích, na ledě, v džungli, v kině nebo v iglú. Kam vyrazíte? ♡

doporučujeme | 12. 2. 2024

Svátek Svatého Valentýna můžete milovat, nebo nesnášet, ale zvládnete ho ignorovat? Růžová a červená už zaplavila obchody a za chvíli bude láska všude. Nemáte chuť slavit 14. února svátek všech zamilovaných? Můžete klidně zahájit půst a oslavit Popeleční středu. Ta totiž letos připadá na stejný den jako Sv. Valentýn. Nebo můžete Valentýn oslavit netradičně, poradíme vám kde.

P.S.
U většiny tipů v článku doporučujeme rezervaci co nejdříve!

clanky10/ayana-wyse-t2bj6unVYoM-unsplash(kopie).jpg

Romantika jako blázen

 

Valentýn v oblacích

Restaurace Oblaca

14.02. 17:00


 

Valentýnský večer v džungli

Botanická zahrada hl. m. Prahy

14.02. 18:00


 

Valentýn v Aeru

Kino Aero

14.02. 16:30



OBLACA restaurant bude na Valentýna podávat slavnostní 5chodové menu. Ochutnáte cuketové cannelloni, grilované krevety, pošírovaného mořského vlka, grilovaný filet mignon a na závěr vás čeká Srdce Pavlova.

Valentýn netradičně

 

Polemic - ValentýnSKa

Lucerna Music Bar

14.02. 20:00


 

Valentýn na ledě

Kluziště Nábřeží

14.02. 17:00


 

Valentýnský běh

RunCzech

17.02. 11:30



Vemte svou polovičku na Valentýnský běh. Trasa Stromovkou má jen 5 km a vítězové jsou tento den všichni!

Kam na valentýnskou večeři

 

Valentýnská večeře

The Artisan

14.02. 18:00



 

Sv. Valentýn v PRU58

PRU58

14.02. 17:00



Speciální menu na Valentýna chystá i asijské street food bistro Teplá kačka. Zamilovaným tu budou servírovat sladké i slané knedlíčky.



Netradičním zážitkem bude i posezení ve ve vyhřívaných průhledných iglú na střeše hotelu Pytloun na Václaváku. Ta jsou vybavená stoly s křesly a kožešinami a nádherným 360° panoramatickým výhledem na město.

Valentýn pro všechny, kdo jsou single

 

Anti Valentine’s Day

Dutch Pub

14.02.


 

Valentýnské rychlé rande

Seznamovací večer Žwakovi

14.02. 19:00


 

Antivalentýn v pivovaru

Počernický Pivovar

14.02. - 18.02.


Menu postavené na česneku a romaduru a speciální pivo slibuje na Valentýna Počernický pivovar. Hrát se bude i Beer Puppeteer. Znáte?

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!