Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
února

Valentýnské rychlé rande

Seznamovací večer Žwakovi

zpět na výpis akcí
 

Dejte lásce novou šanci. Na seznámení s vámi čeká spousta báječných mužů či žen. Přijďte se pobavit, seznámit a možná i zamilovat.

Datum:14. 02. 24
Cena:249 Kč
Čas:19:00 - 20:30
Kategorie: lifestyle|Vztahy a sex

Když dorazíte na místo konání, potkáte našeho moderátora nebo moderátorku, kteří se vás ujmou, usadí vás a vysvětlí jednoduchá pravidla seznamování. Pak už se jen bavíte, rozhovory jsou krátké 5–6minutové. To je dost na to, abyste zjistili, jestli to mezi vámi jiskří. Nervozita, pokud na začátku nějaká byla, se rychle vytratí. Na konci večera sami rozhodnete, komu dáte šanci. Pokud panuje shoda, moderátor vám vymění kontakty. Pokud shoda nepanuje, nikdo se nic nedozví, a tak se vyhnete odmítnutí tváří v tvář. Na rozdíl od online seznamek je speed dating naprosto diskrétní a anonymní. Přijďte se pobavit, seznámit a třeba i zamilovat.

Kolik se nás sejde?
Počítejte s 7–10 protějšky. Po oficiální části večera je ideální příležitost posedět a povídat s těmi, kteří vám byli sympatičtí.

Určeno pro ženy ve věku 21 - 33 let a muže ve věku 26 - 33 let.

Seznamovací večer Žw...
Tel: +420 602 691 719
Yo Café, Anny Letenské 1204/1
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: