Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na divadelní pohádku S čerty nejsou žádné žerty

doporučujeme | 11. 9. 2023

Vezměte děti v sobotu 16. září na známou českou pohádku S čerty nejsou žádné žerty, a to úplně zadarmo. Stačí, když odpovíte správně na jednoduchou otázku a vstupenky do Kulturního centra Zahrada na Praze 4 jsou vaše. A nejsou v tom žádná čertovská kouzla, ani nemusíte mít vlčí ocas. Hodně štěstí a příjemný divácký zážitek!

Foto: Metropolitní divadlo Praha



 

S čerty nejsou žádné žerty

KC Zahrada

16.09. 15:00


O pohádce S čerty nejsou žádné žerty

Čertovská pohádka vypráví o mladém mlynáři Petrovi, kterého zlá chamtivá macecha připraví o mlýn a všechen majetek po mamince a tatínkovi. Petr se proto vydává hledat své štěstí do světa. Cestou narazí v lese na dcery knížete; protivnou a sobeckou Angelinu a hodnou a skromnou Adélku.

Mezitím se Petrova macecha spikne s místním vychytralým správcem, který se stará jen o to, jak naplnit vlastní měšec na úkor knížecí pokladny. Společně proti Petrovi kují pikle. Podaří se jim ho dostat do vězení a poté i na vojnu.

Petrovi se však povede utéct, a když už neví, kudy kam, nabídne mu svoji pomoc samotné Peklo. To pečlivě sleduje špatné skutky, protože nikdy nedělá dobře, když si někdo může myslet, že zlo zůstane nepotrestáno…

Hrají:
Michal Dadura, Kristýna Ševčíková / Eva Sýkorová / Aneta Vrzalová, Denisa Licková / Sabina Valová, Martin Hlubocký / Jindřich Žampa, Jan Pospíšil, Adéla Rausová / Lenka Svobodová

Délka představení: 75 minut

SOUTĚŽ o vstupenky na pohádku S čerty nejsou žádné žerty

Stačí odpovědět správně na otázku níže (nápovědu najdete na webu KC Zahrada) a zanechat svůj email, pomocí kterého budeme kontaktovat vylosovaného výherce. Každý uživatel smí zadat svůj email pouze jednou – díky. Soutěžit můžete do středy 13. 9. 2023 do 12:00 hod.

CENY PRO VÍTĚZE

► 6× vstupenka na pohádku S čerty nejsou žádné žerty – 16. září 2023, 15:00 hodin, KC Zahrada

P.S. Pokud chcete soutěžní formulář otevřít v novém okně, klikněte ZDE.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!