Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

240 umělců celkem? 150 zahraničních hvězd? To je festival Let It Roll 2023!

advertorial | 24. 7. 2023

Léto je v plném proudu a s ním i festivalová sezóna! Známé tak už kompletní sestavu jmen, která letos v termínu od 3. do 5. srpna vystoupí na milovickém letišti v rámci největšího drum & bassového festivalu světa, Let It Roll. V letošním roce na něm vystoupí více než 240 umělců, z toho více než 150 zahraničních jmen, což je nejvíc v celé historii festivalu. Mezi hlavní hvězdy letos patří Chase & Status, Andy C, Camo & Krooked b2b Mefjus, Dimension, Sub Focus a Wilkinson, na své si ale přijdou milovníci rozličných subžánrů.

letitrol.jpg

 

Let It Roll 2023

Let It Roll

03.08. - 06.08.

Letošní ročník festivalu Let It Roll nabídne také několik speciálních vystoupení, ať už se jedná o showcase hudebních vydavatelství Critical Soundsystem nebo Viper Recordings, netradiční společná vystoupení odehrají také Monrroe & Duskee & Emily Makis nebo Whiney & P Money. Dále se s vlastním programem v rámci celého večera představí několik stěžejních žánrových značek a vydavatelství, konkrétně Blackout Music NL, Eatbrain, High Tea Music, Hospitality, Rough Tempo, Shogun Audio, Symmetry, UKF a Virus Recordings. 

roll.jpg

Nové monstrózní stage i nejpromakanější Opening show 

Nedílnou součástí festivalového zážitku jsou každoročně unikátní designové scény. I ty se letos dočkají hned několika novinek. Hlavní scéna jako obvykle nabídne vystoupení těch největších hvězd. Její finální podoba bude odhalena až na festivalu, už teď je ale známé alespoň její jméno pro letošní ročník - Citadel. Je také silně spjatá jak s další kapitolou festivalového příběhu, tak s tradiční Opening Ceremony - audiovizuální show, která patří k tradičním vrcholům celého festivalu.

V letošním roce se na tvorbě hudebního doprovodu k ní podílí nejsilnější sestava umělců v dosavadní historii, kterou se podařilo dát dohromady pod záštitou značky MODUS - Camo & Krooked & Mefjus, Annix, Kimyan Law, RageMode, Rido a Synergy. Vizuální část show pak dává dohromady zkušený tým profesionálů, ke kterému se pro letošní ročník připojil i jeden z nejúspěšnějších českých tvůrců digitálního umění, Filip Hodas.

S_TERRA_1.jpg

Druhá největší scéna také zažije svou festivalovou premiéru. Terra se v základní podobě ukázala už na letošním ročníku Let It Roll Winter, v létě se ale návštěvníci mohou těšit na její vylepšenou verzi. Různá vylepšení čekají i na scény, které fanoušci znají z předchozího ročníku festivalu - obří šapitó Eve’s Sanctum, otevřená Renegade a především lokálním umělcům věnovaný stan Storm. Oproti loňskému ročníku pak přibývá jedna zbrusu nová scéna, šapitó Botanica. 

Let It Roll bus a Bus Parties

V neposlední řadě se letos na festival po vynucené pauze vrací také proslulý Let It Roll bus a s ním i oblíbené Bus Parties, které se festivalu během několika dnů od zveřejnění podařilo kompletně vyprodat. K dispozici jsou tak ještě poslední celofestivalové vstupenky, a také jednodenní vstupenky na pátek i na sobotu.

Pro veškeré aktuality doporučujeme sledovat webové stránky festivalu letitroll.cz, případně facebookovou událost. Vstupenky na festival včetně dalších služeb je možné zakoupit zde.

bus%281%29.jpg

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!