Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

SOUTĚŽ: Chcete zadarmo do labyrintu světelných instalací Lumia Gallery?

doporučujeme | 2. 7. 2023

Lumia Gallery je jedinečná interaktivní expozice v centru Prahy, kterou si nyní můžete prohlédnout i vy. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku, počkat, zda vás vylosujeme, a pokud ano, vydat se do labyrintu světelných instalací. Hra se světlem může začít!

Foto: Lumia Gallery

CI9A1309.jpgVýstava LUMIA je společným dílem několika umělců, které spojuje vztah k moderním technologiím a živému audiovizuálnímu umění a také několik významných let na české i zahraniční umělecké scéně.

 

Lumia Gallery

LUMIA je imaginárním příběhem světla a průvodcem vaší fantazie. Vnímání světa, jak...

LUMIA je imaginárním příběhem světla a průvodcem vaší fantazie. Vnímání světa, jak jste zvyklí, ale zanechejte raději před dveřmi. Na výstavě uvidíte současná umělecká díla vytvořená pomocí nejmodernější zobrazovací techniky. Uvidíte a především zažijete!

Technologie jako jsou 3D projekce, videomapping, LED mapping nebo interaktivní videoprojekce dokážou diváka naprosto vtáhnout do samotného díla a dát mu možnost ovlivňovat jeho podobu pouhou svou přítomností.

CI9A0248.jpg

SOUTĚŽ o volné vstupy do Lumia Gallery:

Stačí odpovědět na otázku níže (nápovědu najdete na webu Lumia Gallery) a zanechat svůj email, pomocí kterého budeme kontaktovat vylosované výherce. Každý uživatel smí zadat svůj email pouze jednou, díky.

Soutěž trvá do středy 28. 6. 2023 do 20:00 hod.

Ceny pro vítěze

► 2× rodinná vstupenka 2+2

► 3× vstupenka pro dospělé

► ​4× dětská vstupenka

CI9A0036.jpg

Praktické info:

→ Výstavu najdete v ulici Celetná 15, Praha 1.

→ Otevřeno je každý den od 10.00 do 20.00 hodin.

→ Upozornění: Není vhodné pro osoby s citlivostí na světlo a fotosenzitivní epilepsií.


CI9A0348.jpg


CI9A0983.jpg
 

CI9A1028.jpg

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!