Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Oslavte Den dětí s panenkami Barbie a auty Hot Wheels v OC Letňany

advertorial | 28. 5. 2023

Zveme vás na nezapomenutelnou oslavu Mezinárodního dne dětí, která se bude konat v OC Letňany! Ve čtvrtek 1. června bude celé obchodní centrum od 9:00 do 19:00 hodin oživeno osmi Barbie a Hot Wheels stanovišti, která přinesou hodiny zábavy a radosti. Oslava slibuje spoustu zábavy, dárků a úsměvů na rtech!



 

Velký den dětí s Mattel v OC Letňany

OC Letňany

01.06. 09:00

Děti se mohou těšit také na cukrovou vatu a popcorn, přítomnost maskotů, fotokoutek a malování na obličej. Pro malé oslavence jsou připravené dárky a každou hodinu se uskuteční tombola, ve které budou vylosovány hodnotné ceny.

Během celého dne se v OC Letňany budou konat soutěže s moderátorem a animační program, které zajistí nekonečnou zábavu pro všechny účastníky.

A to ještě není vše

Od 1. do 4. června si budou moct děti v naší Mega herní zóně Mattel pohrát s MEGA kostkami. Přijďte k nám a dopřejte dětem ten nejkrásnější den nejen při Mezinárodní dni dětí!

Další informace najdete ZDE.

 

Mega herna Mattel

OC Letňany

14.04. - 04.06.



přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!