Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

SOUTĚŽ: Chcete s rodinou zadarmo do Zoo Praha nebo novou knihu?

doporučujeme | 6. 6. 2023

Máme pro vás jednu rodinnou vstupenku do pražské zoologické zahrady nebo tři nové knihy od ředitele Miroslava Bobka nazvané „Ryšavý knihovník a další zápisky ředitele zoo“. Máte zájem? Pak stačí odpovědět na jednu otázku níže a čekat, zda vás vylosujeme.

Hodně štěstí! :-)

Foto_BK2A3721_export.jpg
Jedním z velkých lákadel pro návštěvu Zoo Praha je malá luskouní samička Šiška, která se narodila začátkem února.
Foto: Miroslav Bobek, Zoo Praha

Zoo Praha zahájila letos svou již 92. sezónu. Slavnostní ceremoniál obohatil rovněž křest luskouního mláděte i spuštění kampaně Seznamte se!, která má za cíl přiblížit veřejnosti pozoruhodná, oblíbená či naopak přehlížená zvířata pražské zoo.

Zahájena byla také výstava 60 let chovu goril. Expozici mapující šest dekád chovu těchto ikonických lidoopů nesmazatelně spojených se Zoo Praha si můžou návštěvníci prohlédnout do půlky června.

clanky9/Foto1_Z09_9506_export_2500px.jpg
Zoo Praha v půlce května představila svou první samici vombata obecného. Čtyřletá Winkleigh se narodila v Tasmánii.
Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha


clanky9/Foto1_BK2A7266.jpg
Pro skupinu goril v Rezervaci Dja se po zimní pauze opět otevřel venkovní výběh. Samec Kisumu a dcera slavné pražské gorily Moji se do venkovní části expozice podívali vůbec poprvé.
Foto: Miroslav Bobek, Zoo Praha

SOUTĚŽ o vstupenku a knihy

Stačí odpovědět na otázku níže (nápovědu najdete na webu Zoo Praha) a zanechat svůj email, pomocí kterého budeme kontaktovat vylosované výherce. Každý uživatel smí zadat svůj email pouze jednou, díky.

Výhry:

1× rodinná vstupenka do Zoo Praha (pro dva dospělé a max. čtyři děti)

3× kniha „Ryšavý knihovník a další zápisky ředitele zoo“

P.S. Pokud by vám formulář níže nefungoval, otevřete ho v novém okně ZDE.


Ryšavý knihovník a další zápisky ředitele zoo

Nová kniha ředitele Zoo Praha Miroslava Bobka plná poutavých textů a zajímavých fotografií. Neobyčejná zvířata, neobyčejní lidé, neobyčejné místo… Nahlédněte do zákulisí jedné z nejlepších zoologických zahrad světa!

[clanky9/rysavy-knihovnik_00-titul.jpeg]

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!