Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Nevšední zážitek? Zajděte na nedělní brunch do hotelu Hilton Prague

doporučujeme | 7. 5. 2023

Hledáte tip, kam v Praze vyrazit na luxusní brunch? Zkuste populární #nedelnibrunch v restauraci Zinc, hotelu Hilton Prague Old Town, který se koná každou druhou neděli. Čeká vás bohatý výběr mořských plodů včetně humra, krevet, sushi a dalších. Čerstvé saláty, krájené maso, dezerty a hlídaný dětský koutek.

Foto:
Zinc Restaurant

clanky9/Zinc_brunch2.png

 

Zinc Bar & Restaurant

Restaurace a Bar Zinc v Hilton Prague Old Town ztělesňuje kombinaci elegance a...


 

Interiér restaurace Zinc byl navržen předním designérem Davidem Collinsem, který se inspiroval tradiční pražskou architekturou s prvky českého modernismu, kubismu a art deco. Vstupte dovnitř a vychutnejte si jedinečný zážitek!

Na menu najdete klasické položky jako polévku, několik předkrmů, ingredience pro vlastní salát, mix hlavních teplých jídel a příloh, asi deset různých dezertů. Ale především můžete ochutnat i netradiční pokrmy, například humra nebo grilované maso.

Nedělní brunch v restaurantu Zinc stojí 1750 Kč na osobu, eventuálně 700 Kč pro děti od 7 do 12 let (ti nejmladší mají vstup úplně grátis). Po vstupu máte k dispoizici neomezenou konzumaci z rautu, sklenku Prosecca, a neomezenou konzumaci vína, piva a nealkoholických nápojů.

 

Nedělní Brunch / Sunday Brunch

Zinc Bar & Restaurant

15.01. - 21.05.

clanky9/SundayBrunchZincRestaurant.jpg

clanky9/SundayBrunchStarters.jpg

Co nás potěšilo & co méně

V redakci CityBee jsme měli možnost se jednoho nedělního brunche na jaře 2023 zúčastnit a ochutnat. Na základě této zkušenosti bychom chtěli zmínit několik věcí nebo drobností, které nás potěšily:

Velký výběr sushi. A je ho fakt hodně, takže se nemusíte obávat, že by třeba po hodině od vašeho příchodu už nebylo k dispozici. Kuchaři neustále přidělávají další.

Prostor pro děti. Hlídání pro děti jsme sice nevyužili, ale bylo sympatické, že malí hosté měli k dispozici i vlastní stolky s občerstvením (sladké, slané i nápoje).

Mořské plody. Krevety, humři, chobotnice nebo již zmíněné sushi. Vše většinou v několika úpravách a opět zdánlivě v neomezeném množství, které je neustále doplňované.

clanky9/SundayBrunchMeatCarvery.jpg

A pokud se ptáte na nějaké mínusy?

⇒ Maso. Maso. Maso. K dispozici byla široká nabídka pokrmů z masa nebo s masem. Vegetarián by rozhodně neodešel s prázdným žaludkem, ale nabídka bezmasých jídel byla o poznání menší.

⇒ Jedna polévka. Při naší návštěvě byla uvařená pouze jedna polévka.

⇒ Brunch, ale po obědě. Poslední bod de facto není mínus, ale jen upozornění. Ačkoli jde o brunch, brány restaurace se otevírají až po poledni (ve 12:30 hod.), nikoli dopoledne na prodlouženou snídani. V tomto ohledu Zinc kopíruje trend ze zahraničí jako třeba v hotelu Marriott.

clanky9/SundayBrunchSushi.jpg

clanky9/SundayBrunchDesserts.jpg

Kdy můžete vyrazit?

Termíny dalších nedělních brunchů v restaurantu Zinc:

⇒ 7. 5. 

⇒ 21. 5.

potom až po letní pauze!

 

Nedělní Brunch / Sunday Brunch

Zinc Bar & Restaurant

15.01. - 21.05.

clanky9/SundayBrunchKidsmenu.jpg

clanky9/SundayBrunchLobster.jpg

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!