Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Daruj oblečení správně: Charitativní sbírka s TV seriálem Jedna rodina

advertorial | 29. 3. 2023

V termínu od 1. do 2. dubna 2023 se v OC Letňany bude konat charitativní sbírka oblečení s názvem "Daruj oblečení správně". Akce bude probíhat od 10:00 do 18:00 hodin v přízemí centra v prostorách u foodcourtu. Cílem této sbírky je podpora neziskové organizace Klub svobodných matek, která se již šestým rokem věnuje pomoci rodinám samoživitelů z celé České republiky.

clanky9/OCLETNANY_darujobleceni_1920x1080px.jpg

 

Daruj oblečení správně

OC Letňany

01.04. - 02.04.


 

Sběr oblečení bude probíhat v průběhu celého víkendu a bude se přijímat dámské, pánské a dětské oblečení. Kromě darování oblečení budou návštěvníci mít také možnost potkat se s hrdiny  oblíbeného seriálu TV Nova Jedna rodina.

V neděli od 14 hodin se mohou těšit například na Zuzanu Vejvodovou, která se jako seriálová Klára se situací maminky samoživitelky potýká. Dále pak na Tomáše Jeřábka, Janu Paulovou, Denisu Biskupovou, Lotti Töpfer, Sebastiana Pöthe a Olivera Vyskočilal.

Celým odpolednem provede známá moderátorka TV Nova, Bára Divišová. Součástí programu bude také autogramiáda a fotokoutek.

reklama5/OC_LETNANY_DARUJOBLECENI_A1.jpg
 

Všechny dary oblečení budou předány neziskové organizaci Klub svobodných matek, která se snaží pomoci rodinám samoživitelů a jednotlivcům, kteří se ocitli v tíživé životní situaci. Tuto organizaci podporují nejen dobrovolníci, ale také různé společnosti a jednotlivci, kteří chtějí pomoci lidem v nouzi.
 
"Jsme velmi rádi, že můžeme pomoci neziskové organizaci Klub svobodných matek a rodinám samoživitelů. Věříme, že charitativní sbírka Daruj oblečení správně bude úspěšná a že se nám podaří získat co nejvíce darů pro ty, kteří je potřebují," řekla Michaela Šoková, marketingová manažerka OC Letňany.
 
Všichni, kteří chtějí pomoci, jsou srdečně zváni na víkendovou charitativní sbírku Daruj oblečení správně. Z darování oblečení budete mít nejen skvělý pocit, ale čeká na vás i sladká odměna!

 

Daruj oblečení správně

OC Letňany

01.04. - 02.04.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!