Nová restaurace Bockem na Smíchově plní sen šéfkuchaře Ondřeje Kynčla i příznivců špičkové gastronomie bez kompromisů.
Koncept nové restaurace Bockem je založen na zkušeném kuchařském týmu v čele s Ondřejem Kynčlem, kvalitních sezónních surovinách, zpracovaných moderními úpravami. Třetím pilířem jsou nevšední kombinace chutí v autorských receptech. „Touha kráčet po vlastní cestě a nabízet jídlo a pití připravené poctivě a bez kompromisů nás navedla vytvořit prosté místo, které však odkrývá veškerou péči a um, jenž nás definuje," říká Ondřej Kynčl s poukazem na fakt, že Bockem rozhodně nebude nedostupný luxusní restaurant. Spíš menší lokál, ve kterém se snoubí jednoduchost a strohost bistra společně se zážitkovou gastronomií.
Co konkrétně se bude v Bockem servírovat? Na snídani bude například croque monsieur, boudin noire, ale taky třeba krupicová kaše. A samozřejmě legendární vejce Benedikt, Ondřejův bestseller z Kavárny co hledá jméno! Večer dostanou prostor pravidelně obměňované 4–7 chodové degustace, v menu nebudou chybět foie gras, tatarák ze sumce, pošírované slávky, jehněčí hřbet, telecí líčka, ravioli s popelem a šalvějí, křenové tiramisu…
Praha, 15500
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
.png)
Darujte univerzální voucher, ať si každý může vybrat svůj oblíbený příběh! Bude to úniková hra na motivy Star Wars, Titanicu, Saw, Freddy Krueger, nebo Márnice?

Vybrali jsme pro vás 11 nejzajímavějších saun v Praze. Kdy mají otevřeno? Kolik stojí vstup? Kde nabízejí něco navíc? Vše najdete v jednom přehledném článku. A pokud byste si nevybrali, máme pro vás jedno mrazivé překvapení na závěr...