Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

6 nových pražských kaváren, které otevřely v roce 2023. Už jste je navštívili?

doporučujeme | 20. 3. 2023

Využijte prvních jarních dnů a zajděte se poprvé podívat do podniků, které jsou horkými novinkami na pražské kavárenské scéně. Zveme vás do šesti nových kaváren, které už stihli otvíračku v roce 2023 – nebo otevřou velmi brzy. Pokud by vám náhodou byly kavárny málo, podívejte se na náš přehled dalších nově otevřených podniků v Praze.

nathan-dumlao-6VhPY27jdps-unsplash.jpg

Miners v Docku

Pražírna a kavárna The Miners se přestěhovala z Vršovic do moderní kancelářské čtvrti Dock hned u Vltavy. V nové kavárně na vás čeká výběrová káva, skvělé dezerty i prostředí jako stvořené pro soustředěnou práci či studium.

P.S. Síť kaváren Miners má v Praze už celkem pět poboček. Více➠ZDE

 

The Miners Dock

Nová kavárna a pražírna The Miners. Kávový showroom, kávové akce i skvělé dezerty…...

Monkey Coffee House

Druhá pobočka Monkey Coffee House se otevřela v srdci Nového Města, v ulici Opletalova. Podává se tu výběrová káva, nějaké to víno, čaje a spousty různých dobrot. První pobočku mají na vysočanském sídlišti.

 

Monkey Coffee House - Opletalova

Degustační kavárna, prodej výběrové kávy ,vína, čaje a spousty různých dobrot....

Pilot Cafe

Jen pár kroků od stanice metra Pražského povstání najdete už druhé pražské Pilot Cafe (První kavárna funguje na Letné.) Lahodné snídaně, výběrová káva i dobré víno. Vyzkoušet doporučujeme sladký brunch v podobě domácího čokoládového termixu s loupáky, máslem a babiččinou marmeládou z Rodinné farmy. Těšit se můžete i na zajímavý interiér v leteckém duchu.

 

Pilot Cafe Pankrác

Druhá pobočka oblíbené kavárny jen pár kroků od zastávky Pražského povstání!...



336879092_162287516681230_7260741495815165274_n.jpg

Café Hrneček

Letenský Café Hrnek má konečně mladšího brášku, a to Café Hrneček v Petrské. I tady vám nabídnou skvělou kávu a domácí dezerty. Chybět nebudou ani originální a zdravé slané pokrmy. 

P.S. Pozor, Café Hrneček má otevřeno jen ve všední dny!

 

Café Hrneček

Letenský Café Hrnek má konečně mladšího brášku. Café Hrneček....

Café Atlas rostlin

Na jaře se znovu otevře Kino Atlas a s ním i zcela nová kavárna Café Atlas rostlin (od 22. března), která se nachází přímo v budově kina. Po promítání si v kavárně můžete dát sicilskou kávu, limonádu, vína i alkohol z nejstarší evropské palírny. Kavárna bude rovněž sloužit jako malá scéna s občasným programem.

P.S. Obnovené Kino Atlas bude na konci března promítat dokumenty z festivalu Jeden svět

 

Café Atlas rostlin

Kavárna v kině Atlas....

atlas.jpg

Jsme NOV

Nová kavárna s bistrem Jsme NOV se nachází pár kroků od Stromovky i od Letenských sadů. A co o ní říkají sami majitelé? „Jsme NOV, nově otevřená kavárna s bistrem. Přijďte na výběrovou kávu, na snídani, oběd, nebo posedět u vína a přesvědčte se na vlastní chuťové buňky! Od čtvrtka do soboty mícháme večer naše skvělé drinky," popsala pro CityBee spolumajitelka Anna Nováková.

 

NOV

Rodinná restaurace se specializací na snídaně a brunch....



přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!