Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Tři nové pražské podniky, kam vyrazit na (nejen) valentýnské rande

doporučujeme | 13. 2. 2023

Představujeme vám tři nové pražské podniky, které otevřely teprve nedávno. Dát si v nich můžete luxusní večeři, speciální mini věnečky nebo klasická česká jídla servírovaná jako tapas. Kromě dobrého jídla tu na vás čeká i vyšperkovaný interiér. Takže pokud sháníte last minute tip, kam na romantickou schůzku, něco bychom pro vás měli...

Text:
Petra Müllerová

clanky9/Frame2195.png

VIDEO: 3 nové pražské podniky, které byste měli ochutnat

Všechna tři místa si můžete prohlédnout v reportáži od Dana Kotuly, který každý týden točí nová videa na svůj YouTube kanál Žít Prahu.

%C4%8D%C3%ADsla/Claret-01.jpgVěnečky Janeček

Cukrář Roman Janeček nejen peče a prodává domácí mini veněčky s minimem cukru, ale pro své zákazníky připravil i stylový interiér. Ten si pro svůj butik Věnečky Janeček navrhl sám. Inspirací mu byl londýnský Sketch Bar a styl art deco. Najdete tu smaragdově zelené stěny, tapetu džungle i lustr se svítícími papoušky.

Tip: Vyzkoušejte valentýnský mix věnečků s kokosem

 

Věnečky Janeček

Bůh stvořil Věnečky, ďábel namíchal krém a zakoupit je můžete v našem věnečkovém...

%C4%8D%C3%ADsla/Claret-02.jpgtāst restaurant

Nový podnik tāst restaurant najdete v centru Prahy, v blízkosti Petřínských sadů. Ochutnáte tu českou i mezinárodní kuchyni. Jídlo je připravováno přímo před vašima očima v otevřené kuchyni. Doporučujeme rezervaci předem!

 

tāst restaurant

Intimní restaurace v srdci Prahy blízko Petřínských sadů....

%C4%8D%C3%ADsla/Claret-03.jpgRestaurace Talíř

Styl servírování tapas s tradiční českou kuchyní spojila nově otevřená restaurace Talíř. Restauraci najdete na Václavském náměstí. Pokud se nemůžete rozhodnout, zda si dát svíčkovou, nebo guláš, tato restaurace je pro vás ideální. Dát si totiž můžete obojí – formou malých porcí.

 

Restaurace Talíř

Spojili jsme styl servírování tapas a tradiční českou kuchyni do unikátního konceptu...


Nevybrali jste si?
Další nově otevřené podniky najdete ZDE

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!