Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

SOUTĚŽ: Chcete s rodinou zadarmo do Zoo Praha nebo novou knihu?

doporučujeme | 23. 1. 2023

Máme pro vás 1 rodinnou vstupenku do pražské zoologické zahrady nebo 3 zbrusu nové knihy od ředitele Miroslava Bobka nazvaných „Ryšavý knihovník a další zápisky ředitele zoo“. Máte zájem? Pak stačí odpovědět na jednu otázku níže a čekat, zda vás vylosujeme.

clanky9/Foto4_MB2_7516_export.jpg
Šestiletý sameček Ajabu (vpravo) a bezmála dvousetkilový Kisumu, vůdčí samec šestičlenné gorilí skupiny.
Foto Miroslav Bobek, Zoo Praha

Rezervace Dja, tedy nový pavilon goril v Zoo Praha, je doposud největší pavilon v historii zoologické zahrady v Troji. Veřejnosti se slavnostně otevřel v září 2022 a od té doby si ho prohlédly desítky tisíc návštěvníků.

Pavilon je domovem rodinné skupiny goril nížinných a dalších druhů střední Afriky, jako jsou guerézy, kočkodani, osináci, kaloni, talapoini, štětkouni či zlatohlávci.

[clanky9/Foto26_Z09_6615_export.jpeg]

clanky9/Foto3_MB2_7381_export.jpg
Padesátiletá gorilí stařenka Kamba se na začátku vůči nově příchozímu samci Kisumovi překvapivě vymezovala nejvíc.
Foto: Miroslav Bobek, Zoo Praha

SOUTĚŽ o vstupenku a knihy

Stačí odpovědět na otázku níže (nápovědu najdete na webu Zoo Praha) a zanechat svůj email, pomocí kterého budeme kontaktovat vylosované výherce. Každý uživatel smí zadat svůj email pouze jednou, díky.

Výhry:

1× rodinná vstupenka do Zoo Praha (pro dva dospělé a max. čtyři děti)

3× kniha „Ryšavý knihovník a další zápisky ředitele zoo“

P.S. Pokud by vám formulář níže nefungoval, otevřete ho v novém okně ZDE.


Ryšavý knihovník a další zápisky ředitele zoo

Nová kniha ředitele Zoo Praha Miroslava Bobka plná poutavých textů a zajímavých fotografií. Neobyčejná zvířata, neobyčejní lidé, neobyčejné místo… Nahlédněte do zákulisí jedné z nejlepších zoologických zahrad světa!

[clanky9/rysavy-knihovnik_00-titul.jpeg]

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!