Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Zahrajte si na rytíře z Hvězdných válek. A vyhrajte zajímavé ceny

advertorial | 8. 6. 2022

Česká hra pro virtuální realitu Beat Saber slaví úspěch po celém světě. Pokud jste si ji už vyzkoušeli, jistě potvrdíte, že kombinace světelných mečů, rytmů vybrané hudby a futuristického prostředí zcela pohltí každého hráče. V případě, že Beat Saber neznáte, vydejte se do nově otevřené Vodafone PLAYzone Areny.  Hru si nejenom vyzkoušíte, ale 25. června na vás čeká turnaj, ve kterém mohou uspět i úplní začátečníci. 

Uvodni_foto.jpg

 

Vodafone PLAYzone Arena

V obchodním centru Westfield Chodov najdete Vodafone PLAYzone Arenu, multifunkční...

Pražská Vodafone PLAYzone Arena se po svém otevření na konci letošního dubna stala největším esportovým centrem v Česku a na Slovensku. Rozprostírá na ploše přesahující 1000 m² a návštěvníci v ní mohou sledovat nejzajímavější esportové, ale i sportovní soutěže přímo u baru s restaurací na velké LED obrazovce, zahrát si na jednom z 55 počítačů nebo si vyzkoušet špičkové herní simulátory a samozřejmě také virtuální realitu.

Lounge_foto.jpeg

 „Podobné prostory se ve světě staví stále častěji, ale v Česku se jedná o naprostý unikát. I díky své velikosti můžeme nabídnout zajímavý program pro všechny. Ať už chcete vyrazit s kamarády zapařit oblíbené hry a dát si dobré pivko nebo plánujete zábavné odpoledne se svojí rodinou. Úsměvy dětí, které při vstupu zjistí, že jejich máma či táta jsou přece jen fakt cool, nás vždy pobaví. Proto kromě tradiční nabídky herních zařízení a baru pravidelně připravujeme speciální tematické akce, “ říká Tomáš Mikula, který řídí provoz arény.

Například takto v Beat Saberu válí youtuberka LIV

Turnaj ve hře Beat Saber

Jednou z těchto speciálních akcí je právě turnaj ve hře Beat Saber. Ten agentura PLAYzone organizuje ve spolupráci s agenturou Czech Saber, která v Česku a na Slovensku vytváří největší VR komunitu.  Vstup do turnaje je zdarma. Před jeho startem se hráči rozdělí do výkonnostních skupin, aby měl šanci na výhru opravdu každý.  A pokud se nechcete přímo zúčastnit, přijďte se podívat, jak světelnými meči sekají virtuální kostky ti nejlepší. Sice se Obi-wan Kenobi nebo Luke Skywalker nezúčastní, ale na několik skrytých rytířů Jedi určitě narazíte. 

 

Beat Saber turnaj

Vodafone PLAYzone Arena

25.06. 12:00

Přihlásit do turnaje se můžete ZDE.

Další červnové události ve Vodafone PLAYzone Areně:

 

Vysílání Turnaje Tipsport CS:GO online

Vodafone PLAYzone Arena

08.06. - 12.06.


 

Ikiseq - prezentace esport týmu a dokumentu

Vodafone PLAYzone Arena

20.06. 16:00

Kudy do Vodafone PLAYzone Areny?

Adresa: Roztylská 19, 148 00 Praha 11-Chodov

Otevírací doba:
Po - Ne 11:00 - 23:00

Doprava MHD:
Metro C, stanice Chodov
Autobusy č. 115, 135, 154, 177 a 197
Parkování možné dle řádu centra Westfield Chodov

Další informace najdete na: www.playzonearena.cz

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!