Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Zažijte Prahu jinak! Jablkobraní, nový Pult, koncert v oknech, Febiofest i Primátorky

doporučujeme | 17. 9. 2021

Před námi je poslední letní víkend (ve středu 22. září oficiálně začíná podzim), nicméně místo slz a smutků se připravte na pořádně nadupaný víkendový program – v pátek startuje Febiofest, v neděli se pojedou Primátorky. Soupis cca 100 víkendových akcí v metropoli najdete u nás na webu, sem do CityBeekendu jsme se snažili vybrat spíš “podpultovky”. A mimochodem, když už jsme u toho slova – tento týden otevřel nový Pult od Ambiente.

P.S. Po létě máme, slovy klasika, zase v álejích nablito“... Tak popadněte kamarády, děti, rukavice a pytle a jde se uklízet Česko!

Už jen do konce září bude v Národním muzeu otevřená výstava Sluneční králové, která dokumentuje největší archeologické objevy českých egyptologů. Vstupenky jsou ještě v prodeji.

Zažít město jinak

Na víkend se zboří stěny a zábrany mezi vámi a vašimi sousedy a zažijete svou čtvrť jinak. Více➠ZDE
   ⇒ V rámci sousedských slavností si můžete přijít poslechnout třeba koncert členů orchestru Národního divadla, kteří budou hrát z oken galerie. Více➠ZDE
   ⇒ Na Výtoni budou pro změnu lekce jógy, výtvarné workshopy, hry pro děti nebo vstup zdarma do muzea. Více➠ZDE

Jablkobraní

V zámeckém areálu ve Ctěnicích vás čeká řemeslný jarmark a okoštujete zde úrodu letošních jablek ve všech formách a skupenstvích. A vezměte i děti – přijdou Mat a Pat. Více➠ZDE

Knihex

Doplňte svou knihovnu na zimu na festivalu malých nakladatelů u udělejte radost sobě i jim. Bude připraven i zajímavý knihomolí program. Více➠ZDE



TIP PARTNERA CITYBEEKENDu
Výběrové víno z celé republiky, našlapaný hudební doprovod a program pro celou rodinu. Nejen to vás čeká na letošním Chuchelském Vinobraní v sobotu 18. září.
Více➠ZDE

Bitva na Bílé hoře

Na Hvězdě proběhne rekonstrukce bitvy, která rozhodla o osudu našich dějin. Jednou z novinek letošního ročníku bude nová doprovodná hudba, kterou přímo pro bitvu složil Vít Tůma ze studia Vitart. Více➠ZDE

Víkendový swap

Jsou vaše skříně přeplněné a stejně máte dojem, že nemáte co na sebe? Nechce se vám utrácet peníze za oblečení? Přijďte na swap do Holešovic! Více➠ZDE Nebo na Slou Days, kde vedle nákupů získáte i přednášky, jak na udržitelnost. Více➠ZDE

NOVÝ PULT
Tento týden v centru Prahy otevřel zbrusu nový podnik od Ambiente – Pult. A je to prý jediné místo, kde ochutnáte dokonale ošetřený český ležák hned ze šesti  různých pivovarů. A k tomu dobroty k jídlu.
Více➠ZDE

VINOBRANÍ NA CELÝ VÍKEND
Víno teď teče proudem! Aby vám ani kapka neukápla, mrkněte na náš přehled vinobraní na různých místech v metropoli. (Pokud byste to chtěli prostřídat, zajděte na Vysočanský Oktoberfest.)
Více➠ZDE

MISTR KAFE
V sobotu zajděte do Riegráčů na české mistrovství v přípravě kávy v AeroPressu. Více➠ZDE A v neděli zveme do Karlína na kávový festival. (Jestli dáte obě akce, budeme vám držet palce, abyste potom usnuli...)
Více➠ZDE

[loga/cb_logo(1).png]

CityBee zve do... Manifesta Anděl

“Manifesto Anděl je náš nejambicióznější a nejudržitelnější projekt. Mému týmu se povedlo přivést na jednu adresu dosud nejkvalitnější a nejrozmanitější výběr šéfkuchařů. V prostoru zařizujeme stálou kulturní scénu. Manifesto se zazelená vertikálními zahradou a v hydroponické farmě rostou bylinky, které budeme třeba i přidávat do koktejlů,” vypichuje některé z novinek Martin Barry, šéf Manifesto Market.

Manifesto Anděl je zároveň jedním z partnerů CityBee, takže akce z tohoto podniku najdete nově u nás na webu. Více➠ZDE

[loga/cb_logo(1).png]

news

Signal Festival letos bude! Nabídne 4 trasy, 15 instalací i rozšířenou realitu

Nově otevřeno: Luxusní nádražka i steak house, zelená oáza, japonsko na talíři...

Chuchelské vinobraní: Výběrová vína, hudební hvězdy a akce pro celou rodinu

Kam v Praze na vinobraní? Tady je 7 tipů na tento i příští víkend

víkend

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!