Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Kam v Praze na vinobraní? Tady je 7 tipů na tento i příští víkend

doporučujeme | 13. 9. 2021

Bílé, nebo červené? Moravské, nebo francouzské? S bublinkami, nebo bez? A není to nakonec jedno...? Vinobraní v metropoli už začalo, především na víkendy je naplánováno více než 10 dalších vinných akcí. Abyste mezi nimi nemuseli přebíhat, připravili jsme pro vás výběr těch nejlepších. Vyrazit na vinobraní můžete do parku, na náplavku, do trojské vinice nebo pod Pražský hrad.

pink.jpg
 

REKLAMA
DRUHÁ VLNA LETNÍCH VÝPRODEJŮ, SLEVY AŽ -70 % na Zoot.cz

Vinobraní tento víkend

 

Vinobraní na Grébovce

Grébovka

18.09. 12:00


 

Vinobraní na Petříně

Petřínská rozhledna a zrcadlové bludi…

18.09. - 19.09.


 

Oslavy sklizně na vinici sv. Kláry

Botanická zahrada hl. m. Prahy

18.09. - 19.09.


 

Chuchelské vinobraní

Chuchle Arena Praha

18.09. 13:00

Vinobraní na konec září

 

Vinobraní na náplavce

Náplavka

24.09. - 25.09.


 

Růžový máj Reloaded

Holešovická tržnice

25.09. 10:00


 

Svatováclavské vinobraní 2021

Villa Richter

25.09. - 26.09.


Další vinné akce

Další vinobraní a vinné akce budeme průběžně doplňovat do tohoto přehledu. Pokud jste si tedy nevybrali z nabídky v tomto článku, podívejte se, zda se nějaká jiná akce nekoná ve vašem okolí. A pokud víte o vinobraní, které nám v přehledu chybí, napište nám o něm třeba na email akce@citybee.cz. Díky!

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!