Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Najděte poklad. Žádné zlato, ale papírové bankovky ano!

advertorial | 31. 3. 2021

Nemáte-li ještě plány na sobotu, vyrazte společně hledat poklad. Nová městská hra Find&Win je ideální zábavou pro aktivní, rychlé a důvtipné! Každou sobotu je někde ve městě na tajném místě ukryt poklad - značková láhev se značnou částkou uvnitř. Najdete ji jako první?

Jak hledat poklad

Každý účastník hry obdrží tři nápovědy, které naznačují, kde se toto tajné místo nachází. Všechny otázky hry se týkají historie Prahy, slavných osobností nebo významných událostí ze života našeho města.Kdo jako první uhodne, o co jde, a kdo se jako první dostane na tajné místo, ten cenu získá!

Ale nečekejte, že uvidíte všechny tři nápovědy najednou! Každá nová nápověda bude viditelná až hodinu po předchozí. První dvě nápovědy jsou zdarma! A pokud neuhodnete s pomocí dvou nápověd, pak za třetí budete muset zaplatit symbolickou částku – 99 korun.

Pokud máte dostatek důvtipu a aktivity, máte reálnou šanci najít cenu jako první!
Otázky bývají jednoduché, ale mohou být i složité. Nikdy není známo, jaká bude tentokrát.

Na tajném místě očekáváme tři výherce! První vítěz získá hlavní cenu, druhý a třetí hráč obdrží ceny od našich sponzorů!

Užitečná rada

Každý má svou vlastní strategii úspěchu! Můžete sedět doma a čekat na nové nápovědy. Nebo můžete jít hledat hned po první otázce! Aktivní a důvtipní mají vždy lepší šance!

Tak co, není to špatná varianta, jak strávit sobotu? Pojďme společně hledat poklad!

Find & Win

www.findandwin.cz
https://www.facebook.com/findandwin.cz/
https://instagram.com/findandwin.cz
info@findandwin.cz
+420 777 212 375

 

České kino

Find & Win Prague

27.03. 12:00


 

Automobilové příběhy

Find & Win Prague

03.04. 12:00


 

První světová válka

Find & Win Prague

10.04. 12:00

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!