Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

TOP akce: Filmy zdarma, cirkus v kobce, lampiony v ulicích, taška plná zeleniny

doporučujeme | 8. 2. 2021

Čeká nás pořádně mrazivý týden, pokud jste ještě nebyli venku a nevšimli si toho (nebo na sebe neotevřeli okno). Takže jsme vybrali akce a zábavu, kterou můžete sledovat hezky u vás doma v teple. A nezapomeňte, že ve čtvrtek je masopustní Tučný čtvrtek, kdy byste podle tradice měli jíst a pít co nejvíce, abyste byli celý rok při síle! Snad vám přijdou vhod tipy, ze kterých pražských restaurací objednávat nejlepší take-away menu (více ZDE).

clanky7/Kobka10_FB.jpg


3× TOP akce týdne
Německý film

V pondělí začala online přehlídka festivalu německy mluvených filmů Das Filmfest. Každý ze snímků může prvních 100 diváků zhlédnout zdarma. Program je až do neděle.

 

ONLINE Das Filmfest

Das FilmFest

08.02. - 14.02.

Nový cirkus

Až do pátku můžete každý večer sledovat nový cirkus skoro jako za starých časů – tedy nikoli přes monitor, ale naživo. Vyražte na náplavku! Bude to #cirkuszasklem.

 

Cirkopolis: Eliška Brtnická – Fish Eye

(A)void Floating Gallery

09.02. 18:00


 

Cirkopolis: Lukáš Karásek – Obývací pokoj v kobce

(A)void Floating Gallery

10.02. 18:00


150 červených lampionů

Ulice naproti Veletržnímu paláci se změní v londýnské SOHO. Instagram nakrmte fotkami desítek červených lampionů, svůj žaludek potom asijským street foodem z bistra Teplá Kačka.

 

Londýnsko-letenské SOHO a street food

Teplá kačka bistro@shop

08.02. - 21.02.

Pokud chcete tašku plnou zeleniny od českých farmářů, napište si o ni do Kavárny Pod pavlačí.

Video Za krásu

Minulý týden se Národní divadlo rozloučilo s inscenací Za krásu, což je "pokus o dialog se zakladateli české divadelní tradice, pokus představit si, jaké to mohlo být v kůži Karla Huga Hilara, jednoho z nejznámějších českých divadelníků." Online derniéra a záznam představení je zdarma je zhlédnutí na webu ND (více ZDE).

Neměli byste minout

 

Velké změny Prahy: Nákladové nádraží - online

CAMP – Centrum architektury a městské…

10.02. 19:00




 

Autokino: Ženy v běhu

ZAVŘENO: Autokino Strahov

12.02. 18:30

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!