Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
února

Cirkopolis: Filip Zahradnický – Fragmenty z Collecti...

(A)void Floating Gallery

zpět na výpis akcí
 

Ve čtvrtek se za kulatým oknem objeví žonglér Filip Zahradnický s upravenými fragmenty premiérovaného představení Collection of Sceptical Pleasures.

Datum:11. 02. 21
Čas:18:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla, ostatní, vizuální umění zábava| zábava - ostatní,

Ve čtvrtek se v rámci festivalu Cirkopolis za kulatým oknem kobky číslo 10 objeví žonglér Filip Zahradnický s upravenými fragmenty premiérovaného představení Collection of Sceptical Pleasures.
V sólovém představení Collection of Sceptical Pleasures využívá žonglování a pohyb jako hlavní výrazový prostředek. Jedním z témat inscenace je chtíč “vlastnit”, rozvíjet své bohatství a přitom neustále hledat, co bohatství vlastně je. Představuje skeptický pohled na svět, jež navádí člověka dělat věci, které by jindy nezkusil. Skrze manipulaci s objekty a žonglování staví energické choreografie s originálními prvky vytvářejícími vizuálně atraktivní celek.

(A)void Floating Gal...
Tel:
Náplavka, kobka č.10
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: