Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Navštivte vyhřívaná iglú v zahradě Slovanského domu

advertorial | 10. 12. 2020

V současné době nám chybí zážitky a my jsme pro vás jeden připravili. Je jedno, jestli vejdete z ulice Na příkopě nebo ze Senovážného náměstí, naši zahradu neminete. Na své si přijdou milovníci světýlek a fotografování. Až si všechno prohlédnete a vyfotíte, nezapomeňte si dát svařené víno, prosecco nebo horkou čokoládu s marshmallow. Pro ty nejmlsnější máme připraveno i něco k zaskousnutí. Zimy se bát nemusíte, čekají na vás vyhřívaná iglú, kam si sednete jen se svými blízkými. Udělejte si procházku do zahrady Slovanského domu, u nás jste v bezpečí!

clanky7/titulka.jpg

Nákupní galerie Slovanský dům s více než dvaceti obchody, restauracemi a dalšími službami je nejen před Vánoci oblíbeným a poklidným místem v samém centru Prahy, kde lidé tráví čas při obědech, pracovních schůzkách, ale nabízí i pohodové prostředí pro vaše vánoční nákupy.
 
Představte si, že uprostřed všeho nákupního shonu objevíte zahradu, která přímo vyzývá k odpočinku. Zhluboka se nadechnete a okamžitě vámi prostoupí klid a uvolnění. Taková je zahrada Slovanského domu. Klenot ukrytý v samotném centru všeho dění. Nyní vás přivítá krásně vyzdobená a rozsvícená zahrada, kde si můžete vychutnat drink ve vytápěném zahradním iglú.

clanky7/03.jpg

Vyfoťte se v našem fotokoutku, kde jsme pro vás připravili i stojánek na telefon. Při focení můžete zažít plno zábavy se svými přáteli či rodinou, a navíc si odnesete památku.
 
Rezervace iglú možná na tel.: 733 532 255
www.slovanskydum.cz


 

clanky7/fotokoutek.jpg

clanky7/01.jpg

clanky7/02.jpg

 

Slovanský dům

Slovanský dům je oázou v historickém centru Prahy....

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!