Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Letní Letná: 5 tipů, jak se na představení nového cirkusu dostat grátis

doporučujeme | 19. 8. 2020

V úterý večer začal na Letné již 17. ročník mezinárodního festivalu nového cirkusu a divadla Letní Letná. Letos je akce v „light“ verzi a část z původně plánovaného programu museli organizátoři odsunout až na příští rok. Odlehčit nicméně při návštěvě cirkusového šapitó můžete i své peněžence, na vybraná představení se totiž nevybírá vstupné nebo můžete umělcům vhodit dobrovolný příspěvek do klobouku.

clanky7/ORT_1482www.frantisekortmann.euJPG.jpg
Foto: František Ortmann

Letní Letná potrvá až do úterý 25. srpna včetně. Festival nabídne světovou premiéru francouzského souboru Galapiat Cirque, neopakovatelné společné představení dvou předních tuzemských souborů Cirk La Putyka a Losers Cirque Company, premiéru dokumentu Provazochodkyně nad Prahou a také doprovodný program.

Prioritou pro organizátory je však bezpečí návštěvníků.

 

Letní Letná 2020

Letní Letná

18.08. - 25.08.

Cirkus zadarmo

 

Provazochodkyně nad Prahou

Letní Letná

20.08. 21:00


 

VOSTO5 Stand'artní kabaret

Letní Letná

21.08. 20:45


 

Fireducks Indický běžec

Letní Letná

22.08. 21:15


 

Bratři v tricku: Běžkařská odyssea

Letní Letná

23.08. 19:30


 

Open air žonglérská show

Letní Letná

24.08. 17:00


 

 

 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!