Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Zrcadla magie: Nová napínavá únikovka, kde realita není taková, jak se zdá

advertorial | 5. 6. 2020

Vstupte do zbrusu nového světa únikové hry od ESCAPIA WORLD. Troufnete si vyrvat magii ze spárů tajné organizace? Přijďte si otestovat své schopnosti logiky a spolupráce do nově otevřeného centra, které vás pohltí a kde se stoprocentně odreagujete!

Escapia World a nová únikovka Zrcadla magie
Zrcadla magie – nová úniková hra od ESCAPIA WORLD

Určitě to znáte – volné odpoledne a vy nevíte, co s přáteli podniknout. Už jste někdy vyzkoušeli únikovou hru? Ačkoliv se jedná o fenomén, který je v Česku již více než 10 let, pořád existuje spousta lidí, kteří o únikových hrách neboli „únikovkách“ nikdy neslyšeli. 
 
Takže co to vlastně taková úniková hra je?
Koncept je jednoduchý, vás a vaše kamarády zavřou do místnosti a vy se pomocí různých záhadných úkolů, hádanek, klíčů a indicií musíte dostat ven či splnit misi, na kterou jste se přihlásili.

Hry můžou být různých témat. Existují hry, u kterých se bojíte až do morku kostí, a některé hry jsou určené pro děti tak, aby si připadaly jako v jiném světě.
 
A o tom to je!
Tyto hry vás mají nadchnout a pohltit příběhem natolik, abyste zapomněli na realitu, odreagovali se a jen si užívali svět, který tu je pro vás přichystaný.

clanky7/20200531_145827.jpg
Foto: ESCAPIA WORLD

Zrcadla magie

A jeden takový svět pro vás existuje hned v centru Prahy v ulici Opatovická 4. Zcela nová úniková hra Zrcadla magie od ESCAPIA WORLD vás jistě uchvátí!
Děj je plný magie, napětí a neočekávaných situací.

Hned v první moment, kdy vstoupíte do místnosti, poznáte, že realita není taková, jaká se zdá. Příběh vypráví o tajné organizaci s názvem Liga stínů, která po staletí shromažďuje magii jen sama pro sebe a užívá ji k tomu, aby ovládala společnost a měla tak vliv ve světě.

Fascinující tajemství

Ale naděje umírá poslední, že? Od toho jste tu vy! Ti, kteří mají za úkol doslova vyrvat magii ze spárů této Ligy stínů a zpřístupnit ji tak všem lidem po celém světě a nastavit tak globální rovnováhu.

Troufnete si na tento nelehký, leč velmi strhující úkol, který si pro vás v ESCAPIA WORLD přichystali? Ať jste zkušení hráči, či úplní nováčci, hru si jistě oblíbíte. Přijďte si tak otestovat své schopnosti logiky a spolupráce. Přijďte a objevte fascinující tajemství v ESCAPIA WORLD!

 

ESCAPIA WORLD

Únikové hry v Praze! Nechte se unést do světa, kde máte 60 minut na vyřešení vašeho...

clanky7/93779629_257959472271010_6064473188929110016_o.jpg
Přáli byste si být alespoň na chvilku součástí světa kouzel?

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!