Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

ESCAPIA WORLD

Praha 1, Opatovická 4, 110 00

zpět na výpis
Tip
 
ESCAPIA WORLD

Únikové hry v Praze! Nechte se unést do světa, kde máte 60 minut na vyřešení vašeho úkolu.

Telefon:732 905 000
Kategorie: zábava|zábavní centra, zábava - ostatní

Úniková hra Zrcadla magie je určena pro 2-5 hráčů. Hra nepatří mezi nejjednodušší, ale žádné náročné záludnosti také nečekejte.

"Kouzla téměř úplně zmizela z našeho světa. To proto, že všechna byla odhalena a všechny magické objekty byly nalezeny a shromážděny tajnou organizací – Ligou stínů. Po celá staletí horečně pracovali na získání všech magických předmětů do svého vlastnictví jen proto, aby rostla jejich moc a vliv!

Váš tým je součástí skupiny aktivistů „Free Magic!“. Vaším úkolem je proniknout do tajné skrýše Ligy stínů a ukrást legendární magický předmět nazvaný Arcanum. Nikdo přesně neví, jak vypadá a jaké schopnosti má, ale proroctví říká, že může znovu uvolnit veškerou magii zpět pro všechny! Nicméně rituál uvolnění magie je možné provést pouze během jedné hodiny každých 250 let, když nastane správná konstelace hvězd. Ta se právě blíží.

Pospěšte! Pokud vám dojde čas, magie bude ztracena další stovky let."

Opatovická 4
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: