Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
října

Rekord ve vypouštění lodiček

Rekord ve vypouštění lodiček

zpět na výpis akcí
 

Pražský ostrov Štvanice ožije 5.10.2019 společenskou charitativní akcí s názvem Vypouštění lodiček. Tisíce plovoucích svíček bude nový český rekord.

Datum:05. 10. 19
Cena:od Zdarma
Čas:11:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, Benefiční

Celodenní open-air akce se vrací na ostrov Štvanice po třech letech. Zajímavá bude tím, že hodlá pokořit neoficiální rekord z roku 2016, kdy bylo vypuštěno na řeku Vltavu tisíc voskových lodiček.

Návštěvníky čeká bohatý program, kde vyvrcholením celého dne bude hromadné vypouštění lodiček. Vltavu by tak mohlo zaplavit čtyři až pět tisíc lodiček. Kdo bude mít lodičku štěstí transparentě podpoří pacienty trpící onkologickým onemocněním. I proto krédo akce zní: ,,Každá lodička pomáhá".

Tímto sobotním dnem bude všechny provázet moderátor Leoš Mareš s Patrikem Hezuckým. Během dne vystoupí známí umělci jako Milan Peroutka, Pavel Celta, Martin Šafařík se skupinou The Grdeners, Tam Tam Batucada, Karolína Krézlová a Markéta Smejkalová Kvartet. Svou kuchařskou show předvede Přemek Forejt a freestyle motocross show předvede Libor Podmol s Podmol Brothers.

Vstup na akci je ZDARMA

MEDICALCORE s.r.o.
Tel: 777949508
ostrov Štvanice
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: