Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Před depresí do kina, na stand-up i pod zem. A dáte si taiwanský street food?

doporučujeme | 27. 1. 2019

Leden bývá označován za nejdepresivnější měsíc roku. Není divu, šťastné období Vánoc máme za sebou, před sebou jen ponuré počasí a výhled na placení daní. Vysvědčení, které přinesou tento týden domů děti, mnohdy také nebude důvodem k oslavám. Přinášíme vám tipy, kam poslední lednový týden zalézt před depresí pod zem, kde se rozptýlit a kde se smířit s tím, jací jsme.

clanky5/deprese.jpeg

 

 

Premiéry na plátnech kin

Přijít na jiné myšlenky můžete na některém z premiérových snímků.
Podaří se Věře splnit poslední přání svého manžela a spolu se svými třemi dcerami uběhnout maraton? Odpověď nabídne rodinná komedie Ženy v běhu.

 

Ženy v běhu - filmová premiéra

CinemArt

31.01. - 03.02.

Je lepší metodou záchrany světa sabotáž stožárů vysokého napětí, nebo adopce ukrajinského sirotka? Tuto otázku řeší svérázná „zenová teroristka“ v ironickém snímku vypovídajícím o islandské svéhlavosti.

Baker by si žil dál svým poklidným životem, nebýt příjezdu jeho bývalé manželky a její prosby o to, aby zabil jejího současného manžela. Následná vlna vášní, událostí a zvratů odhalí i ta nejskrytější tajemství.

 

Ticho před bouří - filmová premiéra

Bontonfilm

31.01. - 03.02.

Kde zatočit s depresí

Pokud toužíte vypustit páru a pracovní přetlak, uvolnit se, zasmát se a vše vidět z jiného úhlu, pak zajděte na stand-up comedy.

 

Na stojáka: Women's special

Divadlo Na Maninách

29.01. 19:00


 

Tigran Hovakimyan - Stand Up Comedy

Klub Famu

31.01. 20:00

Pokud se cítíte trochu jiní a pochybujete o svém duševním zdraví, tyto filmy vás přesvědčí, že být tak trochu nenormální je úplně normální. Jako první festival odstartuje snímek S láskou Vincent o malíři van Goghovi.

 

Festival NA HLAVU

Městská knihovna v Praze

31.01. - 03.02.

 


Pokud prostě jiní jste a jste na to náležitě pyšní, tak se převlékněte do kostýmu svého oblíbeného superhrdiny a vyrazte na festival popkultury.

 

PragoFFest 2019

SFK Avalon o.s.

31.01. - 03.02.

Zalezte pod zem!

Máte někdy pocit, že by vám bylo nejlépe, kdybyste zalezli pět sáhů pod zem? Tady máte možnost! A ještě poznáte místa, kde Jaroslav Foglar čerpal inspiraci ke svým románům.

 

Pražské podzemí ve foglarovkách a skutečnosti

Městská knihovna v Praze

30.01. 17:00

Kde smutek zajíst a zapít

Pro milovníky asijských jídel máme pozvánku na tchajwanský street food. Ostrá jídla pak můžete zapít jedním či dvěma výstavními kousky.

 

Taiwanský street food

HOJA

01.02. 17:00


 

Pivo, Bier & Ale EXPO 2019

Kongresové centrum

29.01. - 30.01.

Kde se pobavit s dětmi

Ať už budou známky na vysvědčení jakékoli, popadněte děti a jděte se rozptýlit na některou z těchto akcí.

 

Maskovaný Altík 2019

Studio Alta

29.01. 15:00


 

STARTUJEME CESTU S MAXÍKEM KOLEM SVĚTA

Centrum Černý Most

31.01. 15:00


 

Říkánky a hýbánky 2019

Městská knihovna v Praze

01.02. 10:00




clanky5/trnka.jpg

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!