Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Tipy týdne: Novoroční ohňostroj, mejdany, fotbal i saunování

doporučujeme | 30. 12. 2018

Plánujete letos nějaká novoroční předsevzetí? Pokud ano, tak všechny škrtněte a napište si jen toto: CHODIT NA VÍCE AKCÍ. Protože: A) tancem na koncertech zhubnete B) na akcích se seznámíte s novými lidmi (v Praze zejména s cizinci a tím si procvičíte jazyky) C) při vymetání podniků si můžete najít i novou lásku! A začít můžete už tento týden.

clanky5/silvestr.jpg

Kam na Silvestra

Poslední den v roce by to chtělo něco ve velkém stylu. Pánové mohou oslavit Silvestr na fotbale a dámy zatím doma budou plést svetry. Neee, tak to by rozhodně nešlo! Napřed společně na fotbal a pak si jít přiťuknout třeba do dobrodružné kavárny s našlápnutým silvestrovským programem


 

Silvestr 2018

Rock Café

31.12. 19:00


 

Dobrodružný silvestr v Kavárně dobrodruha!

Kavárna dobrodruha

31.12. 18:00

Kam na Nový rok

Pokud se pooslavová kocovina nedostaví, plnit předsevzetí a začít sportovat můžete bez výmluv hned na Nový rok. Pro odvážnější je připraven novoroční běh a pro ostatní vejšlap. Večerní ohňostroj je takřka povinností pro každého. Snad nám letos počasí dopřeje.

 

Novoroční ohňostroj hl. m. Prahy 2019 - Praha svobodná

Magistrát hl. m. Praha

01.01. 18:00



 

Pražský novoroční vejšlap 2019

Klub českých turistů

01.01. 09:30

Kam za přírodou

Od 4. do 6. ledna bude probíhat po celé republice monitoring ptáčků. Zúčastnit se může každý. Stačí po dobu jedné hodiny pozorovat zvolené krmítko a zapisovat nejvyšší počet současně pozorovaných ptáčků od každého druhu.

 

Ptačí krmítka 2019

Česká společnost ornitologická

04.01. - 06.01.

 

Kam na koncert

Pokud se s koncem Vánoc nechcete smířit, vyrazte na koncert vánoční hudby do Týnského chrámu. Vstup volný!

 

Vánoční koncert Notre Dame

Kostel Matky Boží před Týnem

04.01. 18:00



clanky5/requiem-tyn(2).jpg

Kam do sauny

Hubnoucí novoroční předsevzetí můžete obelstít hned zkraje roku. Na saunové noci se totiž zpotíte i bez fyzické zátěže a ještě si k tomu můžete dopřát argentinský raut!

 

Novoroční saunová noc

Sauna Spot - Dvorce

04.01. 22:00

Kam do kina

Severské filmy jsou prostě TOP. V kině Evald si je můžete dopřávat každý čtvrtek. Tento čtvrtek vás čeká cenami ověnčený snímek Jana Troella vyprávějící o chudé matce sedmi dětí, které výhra fotoaparátu změní život a pohled do hledáčku nabídne únik ze strastiplné reality.



clanky5/film.jpg

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!