Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Zelené pivo, zelená planeta i „zelený“ charity shop

doporučujeme | 25. 3. 2018

Nový týden bude barevný! Na Modré pondělí vyrazte běhat nebo na silent disco. Na Žluté úterý za inspirativními ženami nebo na otvíračku charity shopu s oblečením. O Škaredé středě si něco vyšijte. Zelený čtvrtek zapijte zeleným pivem. A o Velkém pátku odpočívejte. Začíná totiž prodloužený víkend. Kromě soboty a neděle bude volno i v pátek a v pondělí.

uvodnizelena%281%29.jpg

Pět tipů pro dámy

Aniž bychom chtěli být genderově nekorektní, na první dvě akce, které jsme pro vás na tento týden vybrali, skutečně mohou jen ženy. Ta první potrápí ženská těla (a to konkrétně během), druhá pohladí ženskou duši - povídáním s inspirativními dámami a prémiovým lifestylovým pivem Aurosa.

 

Jarní akce "Jdu běhat poprvé"

Jdu běhat

27.03. 18:00


 

Spoluženy vol. 11

Sněmovní 7

28.03. 19:30

spoluzeny%281%29.jpg
Hosty Spolužen tentokrát budou válečná reportérka a šéfredaktorka Lidé a Země Lenka Klicperová a moderátorka DVTV Daniela Drtinová.

Nejen dámy, ale klidně i pánové, pak mohou zajít na oficiální otvíračku charitativního obchodu s oblečením (dress code je zvířecí motiv), vyšívací workshop (ale pozor, vyšívají se i hesla proti patriarchátu a sexismu) nebo na prodejní módní butik plný české tvorby.

 

Oficiální otevíračka pražského Momentu!

Moment Praha charity shop

28.03. 16:00


 

Radikální vyšívání na Žižkově, No. 2

ROH družstevní kavárna

29.03. 18:00


 

Life is fashion

Galerie kritiků

25.03. - 27.03.


Trochu studentské zábavy (i pro nestudenty)

To, že v peněžence nemáte ISIC a v batohu index, rozhodně není důvod k tomu, abyste nevyrazili na nějakou tu studentskou akci nebo párty. Rozjezd doporučujeme poklidný, a to třeba na festivale k Mezinárodnímu dni divadla v Kampusu Hybernská či na Silent Discu na Suchdole, kde neutrpí vaše ušní bubínky. Pokud to zvládnete, můžete vyrazit na pořádně našlapaný Student Fest do centra. V rámci něj se na 8 pódiích v okolí Národní třídy představí přes 50 mladých interpretů.

 

Festival k Mezinárodnímu dni divadla

Kampus Hybernská

27.03. 17:00


 

Spring Party ČZU vol. V. - Silent Disco

Česká zemědělská univerzita v Praze

27.03. 20:00


 

Student Fest 2018

Nerudný Fest

28.03. 18:00

studentfest.jpg
Jubilejní 10. ročník největšího českého studentského festivalu Student Fest pobaví i nestudenty. Foto: Miroslav Belančin

Zelená všude, kam se podíváš

Čtvrtek bude Zelený, tak toho nezapomeňte pořádně využít. Objednejte si zelenou kávu nebo zákusky v Café Trojka, zelené pivo v některé z pražských hospod (kde ho čepují se dozvíte ZDE) nebo si dejte zelenou asijskou dobrotu od TamarindTree.

 

Zelený čtvrtek v Trojce

Trojka - čajokavárnobar

29.03. 10:00


 

Open doors #14

TamarindTree

29.03. 11:00


BONUS: Kdo má zelené málo, může si dopřát v O2 areně projekci nejkrásnějších záběrů přírody doprovázenou osmdesátičlenným symfonickým orchestrem. 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!