Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Febiofest, první velikonoční trhy i nová kavárna Tvoje máma

doporučujeme | 11. 3. 2018

Začíná Febiofest i Mercedes-Benz Prague Fashion Week, blíží se Velikonoce i jaro a oficiální opening pořádá kavárna Tvoje máma i zrekonstruované obchodní centrum. A to není zdaleka vše. Nouze v tomto týdnu nebude ani o dobré jídlo nebo zajímavé filmové premiéry.

uvodni%285%29%281%29.jpg

Jeden svět, Febiofest & gastro akce

Festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět i Mezinárodní filmový festival Febiofest se vytáhly. Mají pocit, že jen filmy nestačí, a proto se rozhodly diváky i nakrmit.
Zasednout k jednomu stolu s cizinci (hned po skončení filmu Bohu žel) můžete v úterý v Tibet Open House. V rámci Febiofestu se pak bude hodovat trochu honosněji. Po skončení komediální road movie s názvem Paříž počká se na Andělu bude podávat foie gras, jehňátko i hruškový tarte tatin od šéfkuchaře Marka Fichtnera.

 

Večeře pro všechny

Tibet Open House

13.03. 20:00


 

Culinary cinema - Paris can wait

FEBIOFEST

16.03. 18:00

culinary.jpeg
První filmově-kulinářský večer v rámci Febiofestu bude v pařížském stylu.

Tři tipy pro dámy

%C4%8D%C3%ADsla/pink-01.jpgJaro už se blíží a s ním i čas vyběhnout ven. Pokud nerady běháte samy (nebo nemáte po zimě kondičku a bojíte se, že by vás případně neměl kdo sebrat ze země), vyrazte na trénink (zdarma) s Reebok Run.

 

JustWoman by Reebok Run

Reebok ČR

14.03. 18:00

%C4%8D%C3%ADsla/pink-02.jpgNejdřív módní přehlídka, potom výprodeje. "Butikový sekáč" Naty Šaty po dvou letech existence mění koncept a vyprodává některé kousky z druhé ruky.

 

Fashion Show Karlín - Naty Šaty

Naty Šaty

15.03. 18:00

%C4%8D%C3%ADsla/pink-03.jpgV pátek startuje největší módní událost v ČR: Mercedes-Benz Prague Fashion Week. Tady už sekáčové kousky nenajdete, zato o módní výstřelky rozhodně nouze nebude.

 

Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2018

Clam-Gallasův palác

16.03. - 23.03.

mercedes.jpg
MBPFW je obchodní, kulturní a společenská událost pořádaná po vzoru světových fashion weeků.

Pozor, blíží se Velikonoce!

Velikonoční pondělí sice letos připadá až na 2. dubna, ale velikonoční výzdobu a náladu můžete mít klidně už teď. Oboje pořídíte na trzích. Jako první startují stánkaři na náměstí Republiky. 

 

Velikonoční trhy Náměstí republiky

Taiko, a.s.

13.03. - 08.04.

Pokud ještě nemáte na Velikonoce náladu, přivítejte prozatím jaro. Na Hradě v pátek začíná výstava s názvem Předjaří na Pražském hradě. Uvidíte na ní květiny, tapiserie a gobelíny.

 

Předjaří na Pražském hradě

Pražský hrad

16.03. - 25.03.


 

Nově otevřeno v tomto týdnu

Kromě toho, že se ve čtvrtek slavnostně otevírá zrekonstruovaná Galerie Butovice a vystoupí zde například Ewa Farna, tak v polovině pracovního týdne oficiálně zahajuje provoz i kavárna Tvoje máma ve Vršovicích.

 

Koncert Ewy Farne a Sebastiana

Galerie Butovice

15.03. - 16.03.


 

Otvíračka Tvojí mámy

Tvoje máma

14.03. 18:00

tvojemama.jpg
Nejen sladké, ale i slané dobroty budou k dostání ve vršovické kavárně Tvoje máma.

Všechny filmové premiéry tohoto týdne najdete ZDE.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!