Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
března

Koncert Ewy Farne a Sebastiana

Galerie Butovice

zpět na výpis akcí
 

U příležitosti slavnostního otevření připravila Galerie Butovice hvězdný zábavní program s koncerty Sebastiana a Ewy Farne.

Začátek:15. 03. 18
Konec:16. 03. 18
Čas:17:00 - 00:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Oblíbená nákupní galerie v pražských Nových Butovicích prošla rozsáhlou rekonstrukcí. V novém hávu a s rozšířeným portfoliem značek, čítajícím i v pořadí již čtvrtou pražskou prodejnu KIKA, zákazníky přivítá již 15. března. U příležitosti slavnostního otevření připravila Galerie Butovice hvězdný zábavní program s koncerty Sebastiana a Ewy Farne i výhodné nákupní nabídky při night shoppingu. Návštěvníci mohou navíc soutěžit o hodnotné ceny ve fotosoutěži na nově spuštěném Instagramu galerie.

 

Galerie plná zábavy i slev

 

Slavnostní program pod moderátorskou taktovkou Libora Boučka odstartuje ve čtvrtek 15. března v 17 hodin vystoupí Gabrielle Hecl a Johny Machette a budou k dispozici i na autogramiádě.  Od 18 hodin rozproudí zábavu v Galerii Butovice zpěvák Sebastian s kapelou. Program vyvrcholí vystoupením Ewy Farne. Ve 20 hodin navíc odstartuje night shopping, v rámci kterého prodejny poskytnou lákavé slevy na zboží a služby ve výši 10-60 % nebo další atraktivní nabídky. 

 

Program slavnostního znovuotevření:

17:00 – Gabrielle Hecl a Johny Machette

18:00 – koncert Sebastiana

19:00 – koncert Ewy Farne

20:00-22:00 – night shopping

Galerie Butovice
Tel: 234 141 004
Radlická 117
Praha 5, 158 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: