Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Bruslení, svařák, Rybovka, dárky i šneci: Kdy, kam, jak a proč?

doporučujeme | 21. 12. 2017

Den vykoupení z maratónu uklízení, létání po obchodech a domácího vězení u plotny se blíží. Vydržte ještě několik dní a ono to skončí. Sice tetička najde na poličce trochu prachu, nějaký dárek bude chybět (může za to Česká pošta, ne?) a za bramborový salát by vám Zdeněk Řád zlaté vařečky nedal, ale co už. Tohle jsou svátky pohody! Tady je naše malé doporučení, jak si je užít od pátku až do nedělní sklenky champagne.

uvodni%281%29%281%29.jpg
Veselé Vánoce vám přeje CityBee! Ať jsou letošní svátky boží...

DÁRKY & nevánoční akce na PÁTEK

Pokud jste ani letos nestihli koupit všechny dárky už v listopadu (ale říkali jste to tak vloni, ne?), máme pro vás last minute letenku na dvě prodejní akce - jednu ve Vojtěšské ulici za Národním divadlem Více➠ZDE, druhou v Pražské tržnici Více➠ZDE.

Aktualizovali jsme taky přehled pražských podniků s nálepkou “all you can need”, kde seženete dárky, i když nevíte, co sháníte. (Protože velké nákupáky budou na Štědrý den zavřené!)

Lidem, u kterých se již objevuje předvánoční alergie, doporučujeme navštívit zdarma výstavu v Rudolfinu Více➠ZDE nebo koncert v Jazz Docku Více➠ZDE nebo zajděte na drink s rautem grátis Více➠ZDE. Alespoň se nám nebudete motat v obchodech...

24909695_1977142952534450_5835640177598044510_n.jpgMimochodem vánoční donuty z Donut Shopu už jste ochutnali? Foto: Czech Foodie

Kam vyrazit v SOBOTU nejen na brusle

Nejzásadnější dilema dnešního dne zní - svařák a potom Rybovka? Nebo nejdřív píseň a potom žízeň? Každopádně Rybovku na hlaváku byste si neměli nechat ujít Více➠ZDE. Stejně jako svařák s tequilou nebo absinthem Více➠ZDE.

U Muzea budou pravděpodobně 4, ale nikoli centimetry sněhu, ale stupně Celsia nad nulou. Nicméně klouzat se můžete. V nabídce jsou veřejná kluziště v Kasárnách Karlín, na Letné, za Stavovským divadlem nebo třeba Na Františku.

filip-mroz-194421.jpg

Kam na ŠTĚDRÝ DEN

Kam v neděli? Buďte doma! S rodinou a tak, však víte. Maximálně pokud se nechcete podílet na genocidě jednoho rybího druhu, zajděte na šnečí hody, což je prý echt česká vánoční specialitka. Servírovat je budou třeba ve Stromovce, U Supa nebo na Náměstí Míru.

Dopoledne můžete na procházku třeba do tropické džungle Více➠ZDE. A večer, až se nasytíte vaječným koňakem a celodenním posloucháním rodinných historek, zajděte si třeba na dobře vychlazené champagne Více➠ZDE.

Čtyři víkendové tipy, kam s dětmi (ale kam se hrabou na Ježíška...)

 

Fantaskní a dobrodružné Vánoce v Muzeu Karla Zemana

Muzeum Karla Zemana

01.12. - 31.12.


 

Betlémy pro radost

Palác YMCA

29.11. - 10.01.


 

Vánoční les na nádvoří Chvalského zámku

Chvalský zámek

16.12. - 25.01.


 

Praha v čase vánočním

Zámecký areál Ctěnice

26.11. - 04.02.


 


news

Kam vyrazit v prosinci v Praze zadarmo

Kupa nových podniků probudila Staré Město. Živo bylo ale i jinde

Svařené pivo: Prasárna? Určitě. Ale děsně dobrá!

Tipy na nejlepší horkou čokoládu v Praze

víkend

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!